Ρεκόρ για τους Τράχωνες

ΤΡΑΧΩΝΕΣΜπορεί όλα τα μάτια των ποδοσφαιρόφιλων να είναι στραμμένα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μια ελληνική ομάδα όμως πέτυχε ένα μεγάλο ρεκόρ, καθώς είναι η μοναδική στην Ευρώπη που κατέκτησε πρωτάθλημα χωρίς ούτε μία ήττα!

Ο Αθλητικός Όμιλος Τραχώνων Αλίμου είναι ο πρωταθλητής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχοντας στο ενεργητικό του 19 νίκες και εννέα ισοπαλίες, χωρίς να γνωρίσει ούτε μία φορά την ήττα για τη σεζόν 2013-2014.

Μάλιστα, η ομάδα του Αλίμου εξασφάλισε με χιτσκοκικό τρόπο την άνοδό της στη Football League στο 96ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Κάνοντας την ανατροπή στο Ηράκλειο κέρδισε με 2-3 τον Ατσαλένιο και βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 66 βαθμούς, ξεπερνώντας κατά μόλις έναν βαθμό τον Πανελευσηνιακό, που ολοκλήρωσε τη σεζόν με 65 βαθμούς.

Η ολοκλήρωση μιας αγωνιστικής χρονιάς 28 αγωνιστικών χωρίς ήττα σε επαγγελματική κατηγορία είναι ένα (σχεδόν) μοναδικό ρεκόρ όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και τα πανευρωπαϊκά δεδομένα.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.