Πώς θα δείχνετε φρέσκιες… ακόμη κι αν δεν είστε!
proswpoΟι πολλές ώρες εργασίας και η έλλειψη ύπνου μας κάνουν να φαινόμαστε κουρασμένες. Παρόλα αυτά όμως, υπάρχουν εύκολες λύσεις να αλλάξατε μια και καλή αυτή τη κατάσταση!

Εάν έχεις πρησμένα μάτια

Βάλε λίγη ενυδατική κρέμα στη περιοχή γύρω από τα μάτια και κάνε ελαφρύ μασάζ για 2-3 λεπτά. Ιδανικά, αποθήκευε την κρέμα στο ψυγείο για να είναι δροσερή. Αφού κάνεις το μασάζ ξέπλυνε το πρόσωπο σου με κρύο νερό. Απέφυγε να βάλεις κονσίλερ ή μέικ απ γιατί θα φαίνεται ακόμα πιο έντονο το πρόβλημα!

Αν έχεις μαύρους κύκλους

Αρχικά εφαρμόζεις ένα κονσίλερ σε βερικοκί απόχρωση, για να καλύψεις τις μπλε αποχρώσεις της επιδερμίδας, έπειτα συνδυάζεις ένα concealer σε υγρή μορφή σε απόχρωση που ταιριάζει με το δέρμα σου με μικρή ποσότητα πούδρας και το βάζεις με μικρά χτυπηματάκια με το δάχτυλο σου.

Αν η επιδερμίδα είναι σκυθρωπή

Κάνε 10 μικρά επιτόπια άλματα. Δεν σου κάνουμε πλάκα. Το αίμα θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα στην περιοχή και το πρόσωπο θα αποκτήσει περισσότερο χρώμα από το εκρού… του «νεκρού» που είχε αρχικά!

Στη συνέχεια κάνε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο με την ενυδατική σου.

 filenades

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.