Διαδικασία έρευνας…

ΜΕΣΙΝέο σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκεται το όνομα του Λιονέλ Μέσι αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας «El Pais» ο Αργεντίνος συνδέεται με ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τα έσοδα των φιλανθρωπικών αγώνων που διοργάνωνε το 2012 και το 2013.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, επίσημα έγγραφα που περιέχουν χειρόγραφες σημειώσεις του ίδιου του Μέσι υποδηλώνουν ότι υπήρξε μεταφορά χρημάτων, που αγγίζουν τα 950 χιλιάδες ευρώ (1,3 εκατομμύρια δολάρια), με αποδέκτες τον Γκιγέρμο Μαρίν (ο άνθρωπος που διοργάνωνε τους φιλανθρωπικούς αγώνες για λογαριασμό του Μέσι) και έναν λογαριασμό με το όνομα «G. Marin-Messi», στο Κουρασάο της Καραϊβικής, ο οποίος θεωρείται φορολογικός «παράδεισος».

Η Ισπανική εφημερίδα ισχυρίζεται πως υπάρχουν και στοιχεία που αποκαλύπτουν μεταφορές χρημάτων από τους διοργανωτές σε off-shore εταιρίες, ενώ υπάρχουν και αποδείξεις πληρωμών σε άλλους παίκτες που πήραν μέρος στον αγώνα.

Το Δικαστήριο της Μαδρίτης έχει ξεκινήσει διαδικασία έρευνας για αυτές τις αθλητικές εκδηλώσεις με την κατηγορία του ξεπλύματος χρήματος και της φοροδιαφυγής.

Όλα αυτά έρχονται λίγο μετά τις αποκαλύψεις ότι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα απέκρυπτε έσοδα από τη διαχείριση της εικόνας του, για το οποίο πλήρωσε και 5 εκατομμύρια ευρώ.

Έκανε πάλι εμετό ο Μέσσι

Εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ φουντώνει η ανησυχία για την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι, αφού ο Αργεντίνος στον Σαββατιάτικο αγώνα με τη Σλοβενία έκανε εμετό μέσα στο γήπεδο για τέταρτη φορά μέσα σε ένα περίπου χρόνο.

Αυτό φουντώνει την ανησυχία για τον «Λιο», αν και από την «αλπισελέστε» δεν έδειξαν να προβληματίζονται ιδιαίτερα, αφού αυτό το έχει ξαναπάθει τόσο με τη Μπαρτσελόνα, όσο και στην εθνική ομάδα και πιθανώς να οφείλεται στην κούραση η στο άγχος.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.