Διατροφή για παραλίαΟι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί όπως το Παρίσι και η Νέα Υόρκη προσελκύουν τόσους πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο που τα ταξίδια αποδεικνύονται απογοητευτικά με πολυσύχναστα τουριστικά αξιοθέατα, υπερτιμημένα ξενοδοχεία και ασφυκτικά γεμάτα εστιατόρια. Ετσι είναι λογικό να αναζητούμε λιγότερο γνωστούς προορισμούς για το επόμενο ταξίδι μας.

Η ομάδα της τουριστικής ιστοσελίδας Love Home Swap έκανε έναν κατάλογο των κορυφαίων 50 εξελισσόμενων χωρών που αναμένεται να εξελιχθούν σε κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, με βάση τα στοιχεία από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC).

Η λίστα κυριαρχείται από τις χώρες της Αφρικής, με τη Ναμίμπια, να κατέχει την πρώτη θέση, ενώ 16 ακόμη αφρικανικές χώρες συγκαταλέγονται συμπεριλαμβανομένης της Ζάμπια (Νο 3), της Αγκόλα (Νο 4), και του Καμερούν (Νο 16).

Πολλές ασιατικές χώρες, βρίσκονται επίσης τη λίστα, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας (Νο 5), της Βιρμανίας (Νο 7), της Καμπότζης (Νο 8) και της Ταϊλάνδης (Νο 9).

Αν και μερικοί από αυτούς τους προορισμούς δεν έχουν κατ ‘ανάγκην την απαραίτητη υποδομή για να στηρίξουν τον τουρισμό, σιγά σιγά φτιάχνουν ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα που εξυπηρετούν τους ξένους επισκέπτες προωθώντας τις χώρες αυτές ως κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.