Κανονικά το ΑΕΚ-Διομήδης αλλά με βαριά «καμπάνα»
AEKΤην επανάληψη του τρίτου τελικού πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ, που θα κρίνει και τον τίτλο, αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής. Ο αγώνας ΑΕΚ-Διομήδης δεν είχε αρχίσει ποτέ λόγω σοβαρών επεισοδίων μέσα στο γήπεδο.

Η «Ένωση» μπορεί να αποκτά το δικαίωμα να διεκδικήσει την υπεράσπιση του τίτλου της μέσα στο γήπεδο, ωστόσο της επιβάλλεται τιμωρία έξι αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 80.000 ευρώ, ποινές που είναι πρωτοφανείς για την ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα. Ειδικά το πρόστιμο, πλησιάζει το μπάτζετ όλης της σεζόν… Η ΑΕΚ θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ελπίζοντας σε μείωση της ποινής της έδρας και του προστίμου.

Μένει να δούμε πότε και πού (θα είναι κεκλεισμένων των θυρών) θα οριστεί πλέον η διεξαγωγή του αγώνα, καθώς υπάρχουν και υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας (ολοκληρώνονται στις 15/6), στην οποία αγωνίζονται αθλητές και των δύο φιναλίστ. Μια πιθανότητα είναι να γίνει ο αγώνας μεταξύ 18-20 Ιουνίου, μετά τα ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.