Μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένες στο νοσοκομείο
monasthriΈναν εφιάλτη έζησαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης δυο καλόγριες στο Μοναστήρι της Παναγίας Καλαμούς στην Ξάνθη όταν δύο, μέχρι στιγμής, άγνωστοι δράστες μπήκαν στον ιερό χώρο για να κλέψουν, τραυματίζοντάς τες σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.30, όπως αναφέρει το thrakitoday. Οι δύο δράστες μπήκαν στο Μοναστήρι καταφέρνοντας να κλέψουν το παγκάρι όταν και έγιναν αντιληπτοί από τις δύο μοναχές. Οι ληστές δεν έχασαν χρόνο και αμέσως επιτέθηκαν στις καλόγριες, χτυπώντας τη μια στο κεφάλι με αγροτικό εργαλείο που βρήκαν μπροστά τους, ενώ με αντίστοιχη αγριότητα επιτέθηκαν και στη δεύτερη, που έσπευσε να βοηθήσει την πρώτη.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε άμεσα ένα ασθενοφόρο όχημα, που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο, η Αστυνομία αλλά και ένα όχημα της πυροσβεστικής που ήταν κοντά.

Από τις έως τώρα πληροφορίες οι δύο καλόγριες δεν φαίνεται να διατρέχουν κίνδυνο, ενώ η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Οι δράστες αναζητούνται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.