ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝΕπιτρέψτε μας να σας δηλώσουμε  ότι το προσωπικό του γενικού νοσοκομείου  Γρεβενών  διακρίνεται για την ψυχολογική του ευρωστία, το φιλότιμο του και τις ανεξίτηλες αρχές του.

Ο  Διοικητής και τα μέλη της διοίκησης σταθερά και με ζεστασιά το διακονεύουν …

Με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και με ιδιαίτερη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ , επιλύουν, εντός του ιερού χώρου του νοσοκομείου μας ,τα όποια προβλήματα προκύπτουν και έτσι επιλύονται με τον πλέον σωστό ,ανθρώπινο και νόμιμο τρόπο όπως η πλήρης οικονομική κάλυψη εφημεριών των ιατρών ,η φροντίδα για τις καλές συνθήκες εκτέλεση  του λειτουργήματος των, ο εξοπλισμός των κλινικών και των εργαστηρίων με πανάκριβα μηχανήματα  βιοιατρικο  καινούργιο  εξοπλισμό αξίας 450.000 EUR, ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ  16 τομών αξίας 400.000 EUR, άρτιο εξοπλισμό της υπέροχης  γυναικολογικής κλινικής, ζηλευτό υψηλοτάτου κόστους εξοπλισμό, της μοναδικής ,στην βορειοδυτική Ελλάδα καρδιολογικής κλινικής , μα και   οι άλλες κλινικές και τα εργαστήρια μας  δεν υστερούν σε τίποτα. Φροντίζουμε τα μέγιστα για το  κέντρο υγείας Δεσκάτης , το οποίο  εσχάτως εξοπλίσαμε με νέο, μεγάλο και άρτια εξοπλισμένο ασθενοφόρο.

Όλα τα ανωτέρω μαζί με το αξιόλογο , αξιαγάπητο και αξιοσέβαστο ιατρικό , παραϊατρικό ,νοσηλευτικό , διοικητικό μας προσωπικό , έχουν  προσφάτως  εντάξει  το γενικό νοσοκομείο Γρεβενών , στους δείκτες ποιότητας του παγκόσμιου οργανισμού υγείας (πρόγραμμα  ΡΑΤΗ) και συγχρόνως μετά από έξη  μηνών σκληρές προσπάθειες με κοπιαστική εργασία και υπεράνθρωπες προσπάθειες , ημέρα και νύχτα ,του Διοικητή και του διοικητικού συμβουλίου , το Γ.Ν. Γρεβενών, από τις προτελευταίες θέσεις ,σήμερα  είναι μεταξύ  των πέντε πρώτων Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα. Με την αγάπη όλων σας , σας υπόσχομαι ως Διοικητής ,θα πάμε ακόμα πιο ψηλά.

Θερμή παράκληση υποβάλλομε να μείνει το νοσοκομείο μας, μακριά από κομματικές … σκοπιμότητες.  Το όποιο  πρόβλημα ας το δούμε με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, νηφαλιότητα , ψυχραιμία  και όχι με λαϊκισμό , φανατισμό και μεγαλοστομίες .

Η προτροπή , ευτυχώς από ελαχίστους , σε αδύναμους χειρισμούς, αποτελεί επιπόλαια και παρορμητική κίνηση εντυπωσιασμού , χωρίς ουσιώδες αποτέλεσμα .

Αναμφίβολα , θα μας ενδιέφερε, ο πολιτικός λόγος που θα αναφέρετο ,στην τύχη των εγκεκριμένων μελετών , για την ανακατασκευή – αποκατάσταση  υγρομόνωσης ,στα δώματα του νοσοκομείου μας ,όπως και  για την συμπαραγωγή (ενεργειακή αναβάθμιση  ) και μάλιστα θα ήμασταν ευγνώμονες για αυτό .

Εγκάρδιες ευχαριστίες για την κατανόηση σας

Και καλή επιτυχία στην αποστολή σας

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Θ. Η ΚΟΥΚΑΚΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ.Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.