Σάλος και με το σπίτι των gay

Το...sexercise ή «σεξάσκηση» στα ελληνικά, αποκτά όλο και περισσότερες οπαδούς στην Βρετανία και τις ΗΠΑ, αφού είναι φθηνότερη και πάντως λιγότερο βαρετή από το γυμναστήριο!Συνεχίζονται τα κους κους για την βίλα των οργίων που εδώ και δύο χρόνια είχε απασχολήσει και τον «Κόσμο» με σχετικό ρεπορτάζ! Όπως είχαμε γράψει και τότε, την ιδέα για την πραγματοποίηση οργίων στη βίλα είχε μία γνωστή για τις νυχτερινές εμφανίσεις της Πατρινή.

Το club είναι ιδιαίτερα κλειστό, αλλά το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι μεγάλο.

Ωστόσο, για να καταφέρει κάποιος να μπει στο ομαδικό κρεβάτι, θα πρέπει να υποβληθεί σε τεστ! «Εξεταστής» είναι η γνωστή Πατρινή και οι εξετάσεις αφορούν την εμφάνιση, την εχεμύθεια και εν μέρει και τις επιδόσεις. Φυσικά όποιος δεν τα καταφέρνει… μένει… ανεξεταστέος! Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση για να συμμετάσχεις στο ομαδικό σεξ ή κοινώς στην λεγόμενη… “παρτούζα” είναι να πληρώσεις, εφόσον είσαι άνδρας.

Η «ταρίφα» είναι ανάλογη της συμμετοχής και το ποσό, λέγεται ότι δεν είναι μεγάλο, αλλά ούτε και ευκαταφρόνητο.Αν είσαι όμως γυναίκα τότε τα κριτήρια δεν είναι τόσο αυστηρά. Αρκεί να έχεις την καλή εμφάνιση και φυσικά τη καλή διάθεση για αχαλίνωτο σεξ. Γιατί στο ομαδικό σεξ όλα επιτρέπονται τουλάχιστον στο συγκεκριμένο ερωτικό club.Ουσιαστικά η νεαρή έχει καταφέρει χάρη στις γνωριμίες της να δημιουργήσει ένα μεγάλο εθελοντικό… οίκο ανοχής! Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει αν τα χρήματα που καταβάλλονται από τους άνδρες, καταλήγουν στην τσέπη της, ή καταναλώνονται… από όλους τους συμμετέχοντες!

Βίλες και για μεγάλους! Βίλα οργίων υπάρχει όμως… και για μεγαλύτερης ηλικίας άτομα! Οχι απαραίτητα με συμμετοχή πολλών αλλά… και ζευγαριών (όλα τα δέχονται). Σάλος είχε γίνει σε κύκλους της Πάτρας και προ εβδομάδων μετά το σχόλιο που έγραψε η εφημερίδα «Γνώμη» για βίλα των γκέι που βρίσκεται… νοτιοδυτικά του Πατραϊκού κόλπου. Πρόκειται για μία καταπληκτική βίλα, η οποία έχει όλες τις ανέσεις και σύμφωνα με όσα λέγονται… φιλοξενεί επώνυμους γκέι αλλά και άνδρες με… διπλή ζωή!

Όπως είχε γράψει η εβδομαδιαία εφημερίδα, στην «πιάτσα» λέγεται πως πασίγνωστος επιχειρηματίας της Πάτρας που έχει αναπτύξει… ανδρικές προτιμήσεις, είναι πλέον τακτικός θαμώνας της βίλας, ενώ σ’ αυτήν περνά αρκετές ώρες από τη ζωή του και αξιωματούχος… υπεράνω κάθε υποψίας! Πρόκειται -προφανώς- για τους λεγόμενους «κρυφούς», οι οποίοι προφανώς στη μέση του βίου τους ανακάλυψαν πως προτιμούν… άλλα κόλπα!

Οι «επώνυμοι» γκέι φέρνουν μαζί τους και «πιτσιρικάδες» έτοιμους για όλα! Στην Αγίου Νικολάου, στην Πλατεία Γεωργίου αλλά και σε άλλα «στέκια» γνωρίζουν αρκετοί την ύπαρξη του συγκεκριμένου σπιτιού και όσα συμβαίνουν εκεί! Άλλοι πάλι μιλούν για πάρτι που εξελίσσονται σε όργια! Αυτό όμως που θα σκάσει σαν βόμβα μεγατόνων στην πόλη είναι η τυχόν αποκάλυψη των ονομάτων όσων «φιλοξενούνται» κατά καιρούς στη βίλα, καθώς πρόκειται για γνωστούς Πατρινούς που σε κανέναν δεν πάει ο νους τι μπορεί να κάνουν στην… κρυφή τους ζωή!

dete

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.