Το μαϊμού πτυχίο έστειλε στο σπίτι του όχι μόνο το γιατρό της Σκύρου αλλά και διοικήτρια του νοσοκομείου.Κρούσματα και με πλαστά απολυτήρια αποκαλύπτει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣKαι πλαστά απολυτήρια λυκείου φαίνεται ότι έχουν επιστρατεύσει εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας, σύμφωνα όσα ανέφερε η ηγεσία του υπουργείου, με αφορμή την ανάκληση του διορισμού,του γιατρού ο οποίος με μαϊμού πτυχίο επί 13 χρόνια έκανε το διευθυντή στο περιφερειακό ιατρείο της Σκύρου.

Ο αρμόδιος υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι μια ακόμη διοίκητρια είχε αποπεμφθεί για πλαστό πτυχίο και διαβεβαίωσε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν ελεγχθεί τα πάντα για όλους.

« Πέραν των πτυχίων ελέγχουμε και τα απολυτήρια λυκείου. Έχουμε και πλαστότητες απολυτηρίων λυκείου σε κάποιες περιπτώσεις… Έχουν αποσταλεί στον εισαγγελέα αυτές οι περιπτώσεις. Θα τελειώσει ο έλεγχος στο τέλος του 2014 για όλους τους εργαζόμενους στο υπουργείο Υγείας και τους εποπτευόμενους φορείς» ανέφερε ο κ. Καλλίρης.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.