Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξεσκόνισμα και για μαϊμού απολυτήρια στο χώρο της υγείας

31 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Το μαϊμού πτυχίο έστειλε στο σπίτι του όχι μόνο το γιατρό της Σκύρου αλλά και διοικήτρια του νοσοκομείου.Κρούσματα και με πλαστά απολυτήρια αποκαλύπτει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣKαι πλαστά απολυτήρια λυκείου φαίνεται ότι έχουν επιστρατεύσει εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας, σύμφωνα όσα ανέφερε η ηγεσία του υπουργείου, με αφορμή την ανάκληση του διορισμού,του γιατρού ο οποίος με μαϊμού πτυχίο επί 13 χρόνια έκανε το διευθυντή στο περιφερειακό ιατρείο της Σκύρου.

Ο αρμόδιος υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι μια ακόμη διοίκητρια είχε αποπεμφθεί για πλαστό πτυχίο και διαβεβαίωσε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν ελεγχθεί τα πάντα για όλους.

« Πέραν των πτυχίων ελέγχουμε και τα απολυτήρια λυκείου. Έχουμε και πλαστότητες απολυτηρίων λυκείου σε κάποιες περιπτώσεις… Έχουν αποσταλεί στον εισαγγελέα αυτές οι περιπτώσεις. Θα τελειώσει ο έλεγχος στο τέλος του 2014 για όλους τους εργαζόμενους στο υπουργείο Υγείας και τους εποπτευόμενους φορείς» ανέφερε ο κ. Καλλίρης.

thetoc

This entry was posted on Σάββατο, 31 Μαΐου, 2014 at 18:07 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply