giannakopoylosΜια απίστευτη δήλωση έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε μια αδιανόητη ατάκα για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία.

Εκτός εαυτού μετά το τέλος του τρίτου τελικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς (όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 69-64), τόνισε πως δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει καν το παιχνίδι, λόγω της υπεράριθμης αποστολής του Ολυμπιακού.

Εκείνο που άφησε άναυδους ωστόσο τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και τους τηλεθεατές ήταν η δήλωσή «εγώ δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε μέσα».

Αναλυτικά:

«Σήμερα δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς. Ξεκίνησε εκβιαστικά καθώς ο κύριος Σχοινάς μας είπε, ότι είτε θα γίνει κανονικά είτε θα μηδενιστείτε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς, ότι κάθε αποστολή πρέπει να έχει μέχρι 22 άτομα, ο Ολυμπιακός είχε 29.

Γι’αυτό τον λόγο ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση και ζητά την επανάληψη του αγώνα.
Έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος, εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης ούτε Αλαφούζος και δεν δέχομαι να με γ….νε μέσα στο γήπεδο».

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.