Μία νέα έρευνα έρχεται να μας πει πως η παρακάτω συνήθεια είναι πολύ σημαντική στη μείωση του βάρους μας και καλό είναι να την υιοθετούμε κάθε πρωί. Ποια είναι αυτή;

ΔΙΑΙΤΑ Ο φρέσκος αέρας και το φως! Η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στο φυσικό φως το πρωί και το χάσιμο βάρους είναι υπαρκτή και πολύ δυνατή.

Η σχετική έρευνα λέει πως ο χρόνος, η ένταση και η διάρκεια που εκτείθεσαι στο φως της ημέρας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο βάρος σου.

Στην έρευνα πήραν μέρος 54 άτομα στα οποία μετριόνταν καθημερινά η έκθεσή τους στον ήλιο και το φως της ημέρας με ένα μόνιτορ στον καρπό τους ενώ καταγράφονταν και η καθημερινή διατροφή τους για 7 ημέρες. Αυτοί που εκτείθονταν πιο πολύ στο φως κυρίως το πρωί έτρωγαν πολύ λιγότερο από εκείνους που παρέμεναν σε κλειστό χώρο μέχρι αργά μέσα στη μέρα. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο το ποιοι από αυτούς γυμνάζονταν, πόσες ώρες κοιμόντουσαν ή πόσες θερμίδες κατανάλωναν.

Βγες, λοιπόν, έξω και απόλαυσε το φως της ημέρας. Από τις 8 το πρωί μέχρι το απόγευμα καλό είναι να είσαι όσο περισσότερο γίνεται έξω και να μην κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο όπου δε σε βλέπει καθόλου το φως του ήλιου.

Αμαλία Βάγια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.