ΚΛΟΓΕΣ - ΚΑΛΠΗΟύτε μια ψήφο δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, με τις κάλπες να κλείνουν, τους σταυρούς να καταμετρώνται και τους ίδιους να συγκεντρώνουν… μηδέν ψήφους!

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε και σε άλλες περιοχές της χώρας, πλην της Ξάνθης, με υποψηφίους να μην υποστηρίζουν ούτε οι ίδιοι τη συμμετοχή τους σε κάποιους εκ των συνδυασμών, όπως άλλωστε προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Σύμφωνα με το thrakitoday, πέραν των υποψηφίων, οι οποίοι συγκέντρωσαν μηδέν ψήφους, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλαβαν μεν ψήφους, δεν κατάφεραν ωστόσο να πείσουν περισσότερους από τον εαυτό τους και μερικά μέλη της οικογένειάς τους.

Έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που μετά και την καταμέτρηση των ψήφων βρέθηκαν με έναν σταυρό ή στην καλύτερη των περιπτώσεων με δύο ή τρεις! Άξιο αναφοράς το γεγονός πως σε ορισμένες Δημοτικές Κοινότητες οι συνδυασμοί συγκέντρωναν περισσότερους ψήφους απ’ ότι οι υποψήφιοι, γεγονός που σημαίνει πως κάποιοι επέλεγαν να ψηφίσουν τον εκάστοτε συνδυασμό χωρίς να σταυρώσουν κάποια προτίμηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.