ΓΛΩΣΣΕΣΕάν σχεδιάζετε να μάθετε μία δεύτερη ή τρίτη γλώσσα, αλλά δεν είστε σίγουροι ποια να επιλέξετε, τότε το σχεδιάγραμμα που ακολουθεί είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Το infographic που δημιούργησε η διαδικτυακή υπηρεσία εκμάθησης ξένων γλωσσών Voxy, παρουσιάζει τις ευκολότερες και τις δυσκολότερες γλώσσες που μπορεί να μάθει κανείς.

Σύμφωνα με το infographic, τα Ελληνικά θεωρούνται μεσαίας δυσκολίας, ενώ γλώσσες, όπως Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά θεωρούνται εύκολες απαιτώντας μόλις 23 με 24 εβδομάδες για την επίτευξη γλωσσικής επάρκειας.

Από την άλλη πλευρά, οι γλώσσες, Ιαπωνικά, Κινέζικα και Κορεάτικα αναγνωρίζονται ως «δύσκολες» και χρειάζονται τουλάχιστον 88 εβδομάδες εκμάθησης για πλήρη επάρκεια.

Το infographic αναφέρει επίσης τους παράγοντες που συμβάλλουν στη δυσκολία της γλώσσας, όπως η πολυπλοκότητα, το πόσο κοντά είναι στην μητρική σας γλώσσα, και οι διαθέσιμοι πόροι.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.