ΚΑΜΙΝΗΣΜπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να έκλεψε την παράσταση η κόρη του Αντώνη Σαμαρά, όμως σήμερα όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα πάνω στην μικρότερη κόρη του Γιώργου Καμίνη, η οποία βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα της, του χάιδευε τα μαλλιά αλλά και του τράβηξε το αυτί όταν έστρεψε αλλού το βλέμμα του.

Δίπλα του, μέχρι να πλησιάσει στην κάλπη βρισκόταν και η σύζυγος του αλλά και η μεγαλύτερη κόρη του καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος Αθήνας και εκ νέου υποψήφιος εμφανίστηκε δυναμικά με το προφίλ το οικογενειάρχη. Συνηθίζει να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις με την οικογένειά του και είναι γνωστό ότι σε μια από αυτές στην Τεχνόπολη είχε προπηλακιστεί.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε:  «Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για την Αθήνα. Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες με την ψήφο τους κρίνουν το μέλλον της πρωτεύουσας της χώρας.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.