ΚΑΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΚαταθέτω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με τίμησαν με την ψήφο τους στις Περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και σε όλους όσους με στήριξαν στην προεκλογική διαδικασία και κυρίως στην οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκε με κατανόηση και υπομονή.

Η προσπάθεια συμμετοχής μου στον αυτοδιοικητικό στίβο προσδιορίστηκε από αξιοπρέπεια,

εντιμότητα, με καθαρότητα στόχων και προοπτικής, χαρακτηριστικά που διατήρησα καθόλη τη διάρκειά της.

Η εμπειρία της προεκλογικής προσπάθειας ανεπανάληπτη και πρωτόγνωρη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτώ τα πανέμορφα χωριά μας, να συνομιλήσω και να έρθω σε επαφή με τους κατοίκους τους, να αφουγκραστώ τα προβλήματά του τόπου μας που με ευγένεια, πολιτισμό αλλά και εμφανή την επιτακτική ανάγκη επίλυσή τους, μου παρέθεταν.

Δεν θα μπορούσα να μη συγχαρώ τον Γιάννη τον Γιάτσιο και τους ΕΞΑΙΡΕΤΟΥΣ συνυποψηφίους – συναγωνιστές μου στο συνδυασμό, για την άψογη συνεργασία μας, την ομαδικότητα και την σχέση αμοιβαίας βοήθειας και υποστήριξης που αναπτύξαμε στην πορεία του προεκλογικού αγώνα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, πρέπει να επιλέγονται άνθρωποι με νέες ιδέες , με οράματα, με γνώση των τοπικών προβλημάτων, που με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και αγωνιστικότητας και αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας, θέτουν εαυτόν στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας. Με αυτές τις σκέψεις, παροτρύνω και προτρέπω τους συμπολίτες μου να προσέλθουν στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή και να υπερψηφίσουν την «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» του Γιώργου Δακή.

Κατή –Τριμίντζιου Βασιλική
Υπ. Περιφ. Σύμβουλος ΠΕ Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.