Στη θέση του Τάτα Μαρτίνο

ΕνρίκεΗ Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την Δευτέρα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουίς Ενρίκε. Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Λουίς Ενρίκε επιλέχθηκε ως προπονητήτης της πρώτης ομάδας, μετά από θετική εισήγηση του αθλητικού διευθυντή, Αντονι Θουμπιθαρέτα. Θα υπογράψει συμβόλαιο για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους».

Ετσι, ο πρώην μέσος των «Μπλαουγκράνα» επιστρέφει μετά από τρία χρόνια κι αφού απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες ως προπονητής της Ρόμα (2011/12) και της Θέλτα (2012/13).

Από το 2008 έως το 2011 ήταν στον πάγκο της Β’ ομάδας της «Μπάρτσα». Ο 44χρονος Λουίς Ενρίκε, που αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Τάτα Μαρτίνο, αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα από το 1996 έως το 2004, προερχόμενος από τη μεγάλη της αντίπαλο, τη Ρεάλ Μαδρίτης (1991-1996).

Επίσης, ο σύλλογος της Βαρκελώνης ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν από τη Γκλάντμπαχ, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Βίκτορ Βαλντές. Ο Πίντο αποχωρεί, ενώ επιστρέφουν οι δανεικού Ράφα Αλκαντάρα (Θέλτα) και Ζεράρ Ντεουλοφέου (Εβερτον).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.