Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών

TsiprasΜεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν αρκετά ευρωπαϊκά και διεθνή μέσα ενημέρωσης για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ελλάδα, με τα περισσότερα να υπογραμμίζουν πως πρόκειται για ένα τεστ της κυβέρνησης συνασπισμού εν όψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της 25ης Μαΐου.

Η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal αναφέρεται

στα ποσοστά που έλαβαν οι υποψήφιοι που στήριξε η ριζοσπαστική Αριστερά κυρίως στο Δήμο Αθηναίων και στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ τα περισσότερα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται, εκτός από τα αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ, και σε αυτά της Χρυσής Αυγής.

Η αυστριακή εφημερίδα «Der Standard» τονίζει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης έλαβε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στην Αθήνα, ενώ αναφέρεται και στις εκτιμήσεις για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ σε Αθήνα και Αττική οι οποίοι έλαβαν επίσης μεγαλύτερα ποσοστά από όσο έδειχναν οι δημοσκοπήσεις.

Η γαλλική «Liberation», εκτός από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο Δήμο Αθηναίων, αναφέρεται και σε αυτά του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως ακόμα και αν η κυρία Ρένα Δούρου και ο κ. Σακελλαρίδης περάσουν πρώτοι τον πρώτο γύρο, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ηττηθούν στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δύο χρόνια μετά το οριστικό τέλος του Grexit κάλεσε τους Έλληνες να επιλέξουν τη σταθερότητα της χώρας. Παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να εξαργυρώσει σε καμία περίπτωση τη γενική δυσαρέσκεια για την πολιτική λιτότητας στην Ελλάδα, ενδεχομένως αυτές οι εκλογές να είναι το τέλος του δικομματισμού στην Ελλάδα έπειτα από περίπου τέσσερις δεκαετίες» αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα.

Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών

Για νίκη της Χρυσής Αυγής μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών είπε πως η ΧΑ κατάφερε να πετύχει ραγδαία άνοδο.

Οι δηλώσεις Κασιδιάρη

«Τους τελευταίους μήνες το κόμμα μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, δέχθηκε έναν πρωτοφανή πόλεμο από ολόκληρο το σύστημα εξουσίας.

Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας, αντιμέτωποι με παράνομες διώξεις, με τον Αρχηγό και σχεδόν τους μισούς βουλευτές μας στη φυλακή χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο, με δολοφονίες νέων παιδιών έξω από τα γραφεία μας και μέσα σε απόλυτη συνωμοσία σιωπής καταφέραμε να πετύχουμεραγδαία άνοδο των ποσοστών μας.

Τριπλασιάσαμε τη δύναμή μας στην πρωτευουσα της χωρας. Εκλέξαμε αντιπροσώπους σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Λάβαμε διπλάσια ποσοστά σε σχέση με αυτά που παρουσίαζαν οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις.

Η Χρυσή Αυγή είναι ο πραγματικός νικητής των σημερινών εκλογών!

Οι Έλληνες εκτίμησαν πως γίναμε η δική τους φωνή, η φωνή της Αλήθειας μέσα στη βουλή της διαφθοράς. Εκτίμησαν πως καταγγείλαμε με ονόματα όσους καταλήστευσαν τα δημόσια ταμεία. Δεν χαριστήκαμε σε κανέναν. Είπαμε για πρώτη φορά τους κλέφτες και τους απατεώνες με το όνομά τους.

Ακόμα και την χρηματοδότηση που λάβαμε από το κράτος την επιστρέψαμε στους πολίτες μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, γι’ αυτό και εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά – όλα τα κόμματα που ζημιώνουν με εκατομμύρια ευρώ το Δημόσιο – την κατήργησαν.

Τιμούμε ξεχωριστά κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που αδιαφόρησε για την τρομοκρατία και έδωσε το παρόν στον δίκαιο εθνικό μας αγώνα. Κάθε απλό συμπολίτη μας που δεν πίστεψε τα ψέματα του καθεστώτος και είδε στα μάτια μας την πραγματική εικόνα των Ελλήνων πατριωτών της Χρυσής Αυγής. Είδε νέους ανθρώπους, με καθαρά χέρια, που αγωνίζονται μόνο για την Ελλάδα, μόνο για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.

Η σημερινή Νίκη της Χρυσής Αυγής είναι το προοίμιο της μεγάλης Νίκης της 25ης Μαΐου.

Με ένα εξαίρετο έμψυχο δυναμικό συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές. Με διαπρεπείς Έλληνες και Ελληνίδες, καθηγητές πανεπιστημίου, στρατηγούς, ιατρούς διεθνούς κύρους, αλλά και αγρότες, πολύτεκνες μητέρες και νέους ανθρώπους με πίστη στην Πατρίδα.

Είμαστε οι πραγματικοί νικητές των εκλογών. συνεχίζουμε δυναμικά των αγώνα μας για μια ελεύθερη Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Ελληνες.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.