ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18ης ΜΑΪΟΥ

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 7Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες της Π.Ε. Γρεβενών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία».

Ο συνδυασμός μας στην Π.Ε. Γρεβενών αγκαλιάστηκε από την πλειονότητα των πολιτών, οι οποίοι μας έδωσαν το υψηλότερο ποσοστό στη Δυτική Μακεδονία.

Καλώ όλους τους πολίτες των Γρεβενών, της Δεσκάτης και όλων των χωριών μας, την ερχόμενη Κυριακή, να μας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον τόπο μας και όλους τους πολίτες χωρίς αποκλίσεις και διαχωρισμούς.

Οι επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για το μέλλον του τόπου μας, γι’ αυτό σας ζητώ να υπερψηφίσετε και πάλι την πρόταση σύνθεσης, ευθύνης και ανάπτυξης της «Συμμαχίας των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία».

Σας ζητώ να «συμμαχήσουμε» γιατί ο τόπος μας αξίζει και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.