ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ TV ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ… ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ

koreaΖωντανή και χαίρουσα άκρας υγείας εμφανίστηκε στην κρατική τηλεόραση της χώρας της, η πρώην ερωμένη του βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιογνκ Ουν, την οποία επίμονες φήμες και δημοσιεύματα ήθελαν να έχει εκτελεστεί από τον επικεφαλής του καθεστώτος.

Η Χιον Σονγκ-γολ εμφανίστηκε την Παρασκευή στην τηλεόραση της Πιόνγκγιανγκ, ως επικεφαλής μιας μπάντας ονόματι Moranbong, να εκφωνεί ομιλία σε καλλιτεχνική εκδήλωση.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ηγεσία του Κιμ και δεσμεύτηκε να εργαστεί σκληρότερα για να «ενταθεί η φλόγα για την τέχνη και τη δημιουργική εργασία».

Η εμφάνισή της ήρθε μετά από μήνες εικασιών σχετικά με την τύχη της.

Το ιαπωνικό Asahi Shimbun και τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας, είχαν μεταδώσει τον Σεπτέμβριο πως η Χιόν, μέλος της ορχήστρας Unhasu, μαζί με άλλους κρατικούς μουσικούς είχαν εκτελεστεί από εκτελεστικό απόσπασμα επειδ΄γη μαγνητοσκόπησαν τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ.

Ο επικεφαλής της κατασκοπίας της Νότιας Κορέας, Ναμ Τζάε – Τζουν, πρόσθεσε ακόμη μεγαλύτερο βάρος στα δημοσιεύματα, όταν δήλωσε τον Οκτώβριο πως ήταν «γνώστης» της υποτιθέμενης εκτέλεσης.

«Είμαστε ενήμεροι για την εκτέλεση περίπου 10 ατόμων που σχετίζονται με την ορχήστρα Unhansu», όπως δήλωσαν δύο βουλευτές ότι άκουσαν τον Ναμ να λέει, σε μια κεκλεισμένων των θυρών κοινοβουλευτική σύνοδο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Η ιαπωνική Asahi ανέφερε πως η σπάνια εκτέλεση κρατικών υπαλλήλων είχε διαταχθεί προκειμένου να προλάβουν τη διάδοση φημών για τον δήθεν παρακμιακό τρόπο ζωής της πρώτης κυρίας της Βόρειας Κορέας, Ρι Σολ-τζου, όταν η ίδια ήταν καλλιτέχνης.

Η Βόρεια Κορέα είχε αρνηθεί πεισματικά τα δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντάς τα «ασυγχώρητο» έγκλημα.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, KCNA, ανέφερε πως τα δημοσιεύματα ήταν έργο «ψυχοπαθών» και «μανιακών» της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης της Νότιας Κορέας.

«Πρόκειται για μια ασυγχώρητη, ειδεχθή πρόκληση που πληγώνει την αξιοπρέπεια του ηγέτη μας» ανέφερε σε σχόλιό του το Σεπτέμβριο το KCNA.

Σε μια προφανή προσπάθεια να αποδείξει πως οι φήμες ήταν αναληθείς, το ραδιόφωνο της Βόρειας Κορέας τον Οκτώβριο παρουσίασε μια παράσταση της ορχήστρας.

Guardian, έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.