ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 2Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο της Κνίδης και σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα ο κ. Γ.Δασταμάνης παρουσίασε τις αρχές του προγράμματος του στους κατοίκους των Βεντζίων.

Δίνοντας έμφαση στην απόλυτη διαφάνεια αλλά και σε θέματα καθημερινότητας ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε: η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτεί για όλους τους πολίτες του Δήμου, αλλάζουμε νοοτροπία, αλλάζουμε τρόπο σκέψης, θα υπάρχει απόλυτη ισονομία, διαφάνεια και αξιοκρατία σε όλες τις δομές του Δήμου. Για θέματα καθημερινότητας ο υποψήφιος Δήμαρχος επανέλαβε τη θέση για άμεση λύση των προβλημάτων μέσω των αυξημένων αρμοδιοτήτων των τοπικών συμβουλίων. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου τόσο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν όσο και για την ενεργή συμμετοχή τους στο διάλογο. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα είναι δίπλα τους και την επόμενη μέρα για να κάνει πράξη το όραμά του.

ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 1

Ανάλογη υποδοχή και ενεργό συμμετοχή υπήρχε και στις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες Μικροκλεισούρας, Πιστικού, Πυλωρών και Πόρου. Τον υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές του Συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά».

Γραφείο Τύπου
Γεωργίου Δασταμάνη
Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.