Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για την Γιορτή της Μητέρας

11 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣΗ δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στο Φώς της Ζωής, στις Μητέρες όλου του Κόσμου. Ημέρα Γιορτής για όλους μας. Ημέρα αναγνώρισης της προσφοράς της στην οικογένεια και στην κοινωνία. Ο ρόλος της σημαντικός και ανεκτίμητος.

Είναι αυτή, που με την καθημερινή προσπάθειά της ανταποκρίνεται με επιτυχία στους πολλαπλούς και δύσκολους ρόλους που έχει αναλάβει.

Που με αγάπη και στοργή μεγαλώνει τα παιδιά της και είναι δίπλα τους, συμπαραστάτης και εμψυχωτής σε όλες τις δύσκολες στιγμές τους. Είναι η ελπίδα για το Μέλλον.
Η Μητέρα είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή μας. Ο σεβασμός, η ευγνωμοσύνη και η Αγάπη είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων μας. Της αξίζουν πολύ περισσότερα από μια γιορτή.
Εύχομαι σε όλες τις μητέρες και σε κάθε μία ξεχωριστά Χρόνια Πολλά, υγεία, δύναμη και κουράγιο για να μπορούν να συνεχίσουν την ιερή αποστολή τους.

Χρόνια Πολλά.

Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

This entry was posted on Κυριακή, 11 Μαΐου, 2014 at 20:58 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply