Ο εθισμός κάποιων στην παραπληροφόρηση, όσο έντονος κι αν είναι, δεν θα μας εμποδίσει να προχωρήσουμε στα επόμενα κεφάλαια του κατά Ιωάννη Ευα-Γελίου. Ετσι, για να κλείσουμε οριστικά το πρώτο κεφάλαιο, ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι σύμφωνα με το νόμο, ο συμψηφισμός γίνεται και επιφέρει απόσβεση των αμοιβαίων απαιτήσεων μεταξύ δύο προσώπων. Κατόπιν τούτου,

οι απαιτήσεις του Δήμου κατά φυσικών προσώπων, δεν συμψηφίζονται με τυχόν απαιτήσεις εταιριών συμφερόντων συγγενικών τους προσώπων, κατά του Δήμου. Συνεπώς, τυχόν εκκρεμότητες του Δήμου προς κεφαλαιουχικές εταιρίες του Οικογενειακού Ομίλου Ιωάννη Παπαδόπουλου (Ανώνυμες, Offsore κλπ), είναι αδύνατο να συμψηφιστούν με οφειλή που έχει βεβαιωθεί στον ίδιο και στο προσωπικό του ΑΦΜ. Μια οφειλή του Δήμου ποσού 100,85 € προς τον ίδιο, έχει ήδη συμψηφιστεί, όπως προκύπτει και με την επικαλούμενη απ’ αυτόν (ως σχετικό έγγραφο 6) απόδειξη είσπραξης της 18-11-2013, το μικροποσό της οποίας για λόγους εντυπωσιασμού, διέγραψε με μαύρο μαρκαδόρο.

Ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Κοσμά λοιπόν, μπορεί να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός, αφού η μη εκλογή του στη μονοεδρική Εκλογική Περιφέρεια που επέλεξε είναι δεδομένη, και συνεπώς δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ασυμβίβαστου στο μέλλον, παραμένοντας εκ του ασφαλούς, οφειλέτης του Δήμου.

ΕΓΓΡΑΦΟ 001

Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.