ΓΙΑΤΣΙΟΣ 1Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι συμπατριώτες μας Δυτικομακεδόνες, που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο συνδυασμός «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, στη συμπρωτεύουσα.

Με ένα «ευχαριστώ από καρδιάς» απάντησε ο Γιώργος Δακής στην αθρόα συμμετοχή.

«Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, για να συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια είστε μαζί μας σε έναν αγώνα κοινό για το καλό του τόπου μας.

Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, συνέχισε, μπορούμε να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τους πολίτες της. Τα προηγούμενα τρία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για όλους μας. Αγωνιστήκαμε, παρά την πολύ μεγάλη περικοπή χρηματοδοτήσεων που έγινε, να κρατήσουμε όρθια την Περιφέρεια, να συνεργαστούμε με όλους ανεξαίρετα τους Δήμους ώστε να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών. Κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, επεσήμανε, για να υλοποιηθούν δεκάδες έργα και να εξασφαλιστούν θέσεις εργασίας. Άλλωστε ένα από τα μεγαλύτερα πρόβλημα που βιώνουμε είναι η ανεργία. Διεκδικήσαμε όμως και πετυχαίνουμε, για την επόμενη κρίσιμη 5ετία, αύξηση των χρηματοδοτήσεων ώστε να βγούμε απ’ αυτή την πολύ δύσκολη κοινωνική κατάσταση.

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 3

Οι πάντες γνωρίζουν ότι όλο το έργο, όλη η προσπάθεια που κάναμε έγινε με όρους απόλυτης διαφάνειας. Νιώθουμε ικανοποίηση, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δακής, γιατί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν υπάρχει κακοδιαχείριση, σκάνδαλα και σπατάλες. Ας διαφυλάξουμε αυτό το κεκτημένο, ως κόρη οφθαλμού, απ’ οποιονδήποτε θέλει να χρησιμοποιήσει την Περιφέρεια για ίδιον όφελος.

Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να πάμε μπροστά. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το πολύ σημαντικό έργο που ξεκινήσαμε.

Φίλες και φίλοι Δυτικομακεδόνες, μπορούμε και αξίζουμε να συνεχίσουμε πολύ πιο δυνατά, πολύ καλύτερα, για όλους τους πολίτες.

Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς. Είναι η ώρα που μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά, ενωμένοι χωρίς διακρίσεις, χωρίς δημαγωγίες».

Χαιρετισμό απηύθυναν και οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων Γρεβενών, Κοζάνης και Φλώρινας Γιάννης Γιάτσιος, Γιάννης Σόκουτης και Σωτήρης Βόσδου, καλώντας τους Δυτικομακεδόνες να στηρίξουν για μια φορά ακόμη τον συνδυασμό.ΓΙΑΤΣΙΟΣ 1

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 10ΓΙΑΤΣΙΟΣ 6

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος απουσίαζε λόγω προγραμματισμένων επισκέψεων σε περιοχές της Καστοριάς, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε με μήνυμά του, ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος ο οποίος δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση λόγω της Ελληνικής Προεδρίας και του Συμβουλίου των Υπουργών Μεταφορών που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Δείτε εικόνες:

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 11 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 2  ΓΙΑΤΣΙΟΣ 4 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 5  ΓΙΑΤΣΙΟΣ 8 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 9 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 7

 Video:
https://www.youtube.com/watch?v=v-U7CKqcVeA&feature=youtu.be

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.