OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Η πολιτική που ακολουθήσαμε αυτά τα χρόνια της θητείας μας στον Καλλικρατικό Δήμο Γρεβενών και που έχει σχεδιασθεί από ανθρώπους με όραμα, υπηρετεί τον πολίτη και μόνον αυτόν. Καταφέραμε να βάλουμε γερές βάσεις για το αναπτυξιακό μέλλον του δήμου μας. Αποδείξαμε την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Αποδείξαμε ότι είχαμε όραμα και σχέδιο για ένα δήμο σύγχρονο με ανθρώπινο πρόσωπο.

Υλοποιήσαμε το έργο και το όραμά μας, με οδηγό την Ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας. Το υποσχεθήκαμε και το κάναμε πράξη. Ένα έργο το οποίο σας τα παρουσιάσαμε στους απολογισμούς μας και για το οποίο είμαστε περήφανοι και ας προσπαθούν κάποιοι όλο αυτό το διάστημα να το μειώσουν και να το απαξιώσουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για το Δήμο Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης απευθυνόμενος στου κατοίκους των Αγαλαίων, του Νησίου, του Κέντρου, του Διπόρου, του Νεοχωρίου και της Σαρακήνας το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαΐου 2014.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο και τα Στελέχη του Συνδυασμού του υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων με ενθουσιασμό και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια

Ο κ. Κουπτσίδης στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν αυτά τα χρόνια ώστε να ξεπερασθούν τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν. «Καταφέραμε τόνισε να νοικοκυρέψουμε το Δήμο και να τον απαλλάξουμε από τα βάρη που κληρονομήσαμε με την εφαρμογή του Καλλικράτη. Δώσαμε λύση σε μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών μας».

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για το Δήμο Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αναφέρθηκε εκτενώς στα θέματα της υδροδότησης των περιοχών τονίζοντας ότι «από την αρχή της θητείας μας βασική μας προτεραιότητα αποτέλεσε και η επίλυση χρόνιων προβλημάτων ύδρευσης που επί σειρά ετών ταλαιπωρούσαν τους συμπολίτες μας. Δώσαμε λύσεις στα προβλήματα αυτά με παρεμβάσεις σε έργα υποδομής, επισκευές αντλιοστασίων, εμπλουτισμούς πηγών, αποσπασματικές ανακατασκευές τμημάτων που είχαν χρόνια προβλήματα και μία σειρά άλλων παρεμβάσεων οι οποίες εξασφαλίζουν εξοικονόμηση και σωστή διαχείριση του νερού. Κάναμε παρεμβάσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. Παρεμβάσεις οι οποίες σε συνδυασμό με τα νέα έργα που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν από τις ήδη υποβληθείσες προτάσεις, θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες της ΔΕΥΑ προς τους πολίτες.

Υποσχεθήκαμε ποιοτική υδροδότηση όλων των περιοχών με επαρκή ποσότητα νερού και το κάνουμε πράξη με έργα και όχι με λόγια. Και αυτό κάποιους τους ενοχλεί. Δυστυχώς για αυτούς αυτή είναι η πραγματική αλήθεια».

Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του τόνισε ότι το στελεχώνουν νέοι άνθρωποι με αγάπη για τα Γρεβενά, με όραμα και διάθεση για δουλειά. Άνθρωποι καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Όλοι Μαζί τόνισε θα χτίσουμε το μέλλον του Δήμου μας.

Δείτε εικόνες:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.