Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει ένα θαύμα
ΠΑΟΚΧειρότερα δεν μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, με τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ να επηρεάζουν κατά συνέπεια και το αγωνιστικό κομμάτι του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μετά τη χθεσινή απόφαση του αρμόδιου οργάνου της Ομοσπονδίας και την αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην τελευταία θέση του ειδικού πίνακα και καλούνται να κάνουν ένα θαύμα για να πετύχουν την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Υπάρχει, όμως, ο κίνδυνος για νέα τιμωρία με ποινή αφαίρεσης βαθμών για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου και στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ που θα βάλει τέλος οριστικά στα όνειρα για το… σεντόνι.

Μετά από όλα αυτά οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη καλούνται να παίξουν ποδόσφαιρο και να βρουν κίνητρο για να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να πάρουν την καλύτερη δυνατή θέση στους αγώνες κατάταξης, ξεκινώντας την προσπάθειά του από το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο στην άδεια Τούμπα (18:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Σκόνδρα, Βίτορ και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Κάτσε και Λάζαρ, με τον Νάτχο μπροστά τους. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Στοχ και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βούκιτς, Πόζογλου, Σαββίδης και Κουλούρης. Πέρα από τον τιμωρημένο Ινσαουράλντε, ο Γεωργιάδης δεν έχει στη διάθεσή του και τους τραυματίες Λούκας, Κατσουράνη, Μαντούρο, Χούσεν.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.