….και επισκέψεις σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ  “Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της διοικητικής μεταρρύθμισης, βάλαμε τάξη στα οικονομικά, νοικοκυρέψαμε το Δήμο από τα τεράστια χρέη που μας κληρονόμησε ο Καλλικρατικός Δήμος. Βάλαμε τέλος σε παθογένειες του παρελθόντος και διεκδικήσαμε όσα μας ανήκουν για να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα για το Δήμο μας”  τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για το Δήμο Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, μιλώντας στους Γρεβενιώτες της Κοζάνης το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαΐου 2014, στο πλαίσιο των προεκλογικών του ομιλιών και συναντήσεων με τους Γρεβενιώτες που ζουν εκτός Γρεβενών.

Ο κ. Κουπτσίδης ξεκινώντας την ομιλία του τους ευχαρίστησε από καρδιάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του: «η παρουσία σας σήμερα εδώ δείχνει την αγάπη σας για τα Γρεβενά και μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για το αναπτυξιακό μέλλον του τόπου μας» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε παρουσιάζοντας εκτενώς το έργο της δημοτικής αρχής. «Βάλαμε τόνισε τις βάσεις για ένα Δήμο Αναπτυξιακό, για ένα Δήμο με μέλλον, παρά τα τεράστια προβλήματα με τα οποία ήρθαμε αντιμέτωποι από την πρώτη ημέρα της θητείας μας στον Καλλικρατικό Δήμο Γρεβενών. Δεν αφήσαμε καμία ευκαιρία χαμένη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη το έργο μας εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία, κάθε ευρώ προς όφελος των δημοτών μας. Αποδείξαμε ότι είχαμε όραμα και σχέδιο για ένα δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο. Για ένα δήμο κοντά και δίπλα στον πολίτη. Για ένα Δήμο με Ανθρώπινο πρόσωπο».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, αφού ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν τη νέα του προσπάθεια, αναφέρθηκε στη σύνθεση του συνδυασμού του «Μαζί συνεχίζουμε» τονίζοντας: «το ψηφοδέλτιό μας το στελεχώνουν νέα παιδιά, με νεανική διάθεση για δουλειά και προσφορά, καθώς και πρόσωπα με γνώση και εμπειρία από όλα τα κοινωνικά στρώματα, χωρίς αποκλεισμούς. Είμαστε το μόνο πλήρες ψηφοδέλτιο με υποψηφίους από όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών. Όλοι μαζί θα χτίσουμε το μέλλον του Δήμου μας».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για το Δήμο Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης βρέθηκε κοντά στους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων Πολυδένδρου, Κοκκινιάς και Ταξιάρχη και αφού αναφέρθηκε στο έργο και στις δράσεις της Δημοτικής Αρχής τονίζοντας ότι υλοποιήσαμε το έργο και το όραμά μας με οδηγό την αγάπη μας για τον τόπο μας και με πρώτο στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Γρεβενών, τους ζήτησε να στηρίξουν τη νέα του προσπάθεια στις εκλογές του Μαΐου.

Δείτε εικόνες:

DSC_0191 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.