Νωρίτερα επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Γρεβενών

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 1Το ΚΑΠΗ του δήμου Γρεβενών επισκέφτηκε χθες το πρωί 5 Μαΐου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος και στη συνέχεια τους υπαλλήλους στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Το απόγευμα αρχίζοντας τις επισκέψεις εκτός νομού επισκέφτηκε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τους συμπατριώτες μας Γρεβενιώτες στον Τύρναβο και στο Βελεστίνο.

Στον Τύρναβο συναντήθηκε με τους Γρεβενιώτες της Αβδέλλας και της Σμίξης και στο Βελεστίνο με τους κατοίκους του Περιβολίου μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού. Και στις δύο πόλεις τον περίμενε μεγάλος αριθμός φίλων με τους οποίους συζήτησε τα θέματα που έχουν να κάνουν με την πανέμορφη περιοχή ορεινού όγκου και αφού άκουσε τα ζητήματα που του έθεσαν, τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα του συνδυασμού και τις προτάσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή του νομού.
Εικόνες:
ΓΙΑΤΣΙΟΣ 3 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 2
ΓΙΑΤΣΙΟΣ 9 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 8 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 7 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 6 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 5 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.