Στις 03:00 τα ξημερώματα, στην οδό Διαδόχου Παύλου στα Γλυκά Νερά, άγνωστος προσέγγισε και πυροβόλησε επανειλημμένα, τον 64χρονο οδηγό αυτοκινήτου.
MAFIOZIKH EPITHESHΤο κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε λάβει κλήση από κατοίκους της περιοχής, που ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς και στη συνέχεια το συνεχόμενο ήχο κόρνας οχήματος. Αστυνομικοί που έφθασαν εκεί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, και στη θέση του οδηγού έναν νεκρό άνδρα, το άψυχο σώμα του οποίου είχε πέσει πάνω στο τιμόνι.

Λίγο αργότερα αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που έφθασαν εκεί μαζί με ιατροδικαστή, διαπίστωναν την ταυτότητα του θύματος. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για ληστείες.

Το θύμα φαίνεται να είχε δεχθεί 6-7 πυροβολισμούς, με 3-4 σφαίρες να τον έχουν πλήξει θανάσιμα. Οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν ακόμη αν πρόκειται για ενέδρα, που στήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, με «μπλόκο» των δραστών στο θύμα τους, ή για ραντεβού που είχε ο 64χρονος με τον δολοφόνο του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών και αναζητούν τον δράστη στον κύκλο επαφών του θύματος.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.