dastamanis 1Τις τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Γόργιανης και Ηρακλεωτών επισκέφτηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά».

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων ο κ. Δασταμάνης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει έναν ουσιαστικό διάλογο και να μιλήσει για τα καθημερινά προβλήματα καθώς και τις αναγκαιότητες της κάθε περιοχής.
Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση θέτοντας ερωτήματα στον Υποψήφιο Δήμαρχο αλλά και τους υποψηφίους συμβούλους.

Ο κ. Δασταμάνης τόνισε πως πρωταρχικός στόχος είναι η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας. Συγκεκριμένα παρουσίασε τους στόχους και τις προτεραιότητες του προγράμματος του για τη λειτουργία των τοπικών κοινοτήτων και τις αρμοδιότητες των τοπικών συμβουλίων ώστε ο Δήμος να γίνει περισσότερο φιλικός προς τον πολίτη.

Γραφείο Τύπου
Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών
Γιώργου Δασταμάνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.