Η βαθμολογία, και η επόμενη αγωνιστική…

Γ ΕΘΝΙΚΗΙσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Πυρσού με την Δόξα Πενταλόφου στο ΔΑΚ Γρεβενών, με την ομάδα των  Γρεβενών να περνά πάλι στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Όρθια στα Γρεβενά η Δόξα Πενταλόφου…

Πολύτιμη ισοπαλία (0-0) απέσπασε στην έδρα του φορμαρισμένου Πυρσού η ομάδα του Ηλία Σαπάνη, που παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, έμεινε ζωντανή στη δύσκολη προσπάθεια σωτηρίας. Δοκάρι στο φινάλε ο Σικαλόπουλος.

Αλώβητη από την έδρα του Πυρσού Γρεβενών πέρασε η Δόξα Πενταλόφου. Το 0-0 μπορεί να μην ανοίγει την πόρτα της σωτηρίας στην ομάδα του Ηλία Σαπάνη, αφού οι κυανέρυθροι παραμένουν… εγκλωβισμένοι στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά τους διατηρεί ζωντανούς, βαθμολογικά και ψυχολογικά, για τη δύσκολη συνέχεια και τα τρία τελευταία ματς. Αντίθετα, η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη, που είχε πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς, δε μπόρεσε να «κλειδώσει» τη σωτηρία με ακόμα ένα αποφασιστικό άλμα και υποχώρησε ξανά στη… διακεκαυμένη ζώνη. Πάντως, ο Πυρσός, που δε βρήκε αυτή τη φορά επιθετικές λύσεις για να παραβιάσει την εστία του Καστανίδη, κρατά την τύχη στα χέρια του, έχοντας θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα (εκτός τους πεσμένους Κεραυνό Θεσπρωτικού και Δόξα Κρανούλας και ενδιάμεσα εντός τον Οδυσσέα Κορδελιού, που έχει ίδιο στόχο).

Στο 13΄ ο Ταϊρης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα, σουτάροντας πάνω στον Κοσμίδη, ενώ οι πράσινοι απείλησαν στο 39΄, όταν ο Καστανίδης είπε «όχι» στην προσπάθεια του Γκέτσιου. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Πυρσό πάντως ήρθε στο 89΄, όταν ο Γιώργος Σικαλόπουλος σούταρε στο δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με δέκα παίκτες από το… 11΄ (!), όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μίλτος Σαπάνης, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη αξία στο βαθμό που απέσπασαν. Στο 88΄ αποβλήθηκε για την Πεντάλοφο (επίσης με δυο κίτρινες) και ο Ταϊρης.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:
Γρ. Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Σκέντος, Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Ιωαννίδης (46′ Π. Κοσμίδης), Σικαλόπουλος, Δούμας, Γκέτσιος (70′ Κοτσαντίσογλου)
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Καστανίδης, Γραικός (88′ Σαραμουρλής), Γαβριηλίδης (64′ Φλαρούντζος), Δαλκίδης, Γ. Σαπάνης, Ταΐρης, Μ. Σαπάνης, Σταμπούλης, Ιβάνοφ, Νάσης (75′ Βακουφάρης), Τούσιας.

dokari

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία μετά από 27 αγώνες:

Πυρσός Γρεβενών-Δόξα Πενταλόφου 0-0
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Πρέβεζα 1-0
Οδυσσέας Κορδελιού-Κοζάνη 2-0
Δόξα Κρανούλας-Κάστορας 1-1
Καστοριά-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0
Τηλυκράτης Λευκάδας-Θεσπρωτός (0-3 α.α.)
Ολυμπος Κέρκυρας-ΑΕΛ 0-2
Καμπανιακός-Εθνικός Φιλιππιάδας 3-1

Βαθμολογία (27 αγώνες)
1. AEΛ 66
————————————————-
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 54
3. Εθνικός Φιλιππιάδας 51
4. Θεσπρωτός  49
5. Κοζάνη 48
6. Καμπανιακός 48
7. Καστοριά 44
8. Οδυσσέας Κορδελιού 44
————————————————-
9. Πυρσός Γρεβενών 43
10. Δόξα Πενταλόφου 42
11. Δόξα Κρανούλας 34
12. Πρέβεζα 24
13. Κάστορας 21
14. Κεραυνός Θεσπρωτικού 20
15. Όλυμπος Κέρκυρας 17
16. Τηλυκράτης Λευκάδας –
*Ο Τηλυκράτης Λευκάδας έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.

Η επόμενη 28η αγωνιστική (11/05/2014)
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Πυρσός Γρεβενών
Δόξα Πενταλόφου-Οδυσσέας Κορδελιού
Πρέβεζα-Δόξα Κρανούλας
Κοζάνη-Καστοριά
Κάστορας-Τηλυκράτης Λευκάδας (3-0 α.α.)
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Όλυμπος Κέρκυρας
Θεσπρωτός-Καμπανιακός
ΑΕΛ-Εθνικός Φιλιππιάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.