ΓΙΑΤΣΙΟΣ 5Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος παρευρέθει το πρωί στην εκδήλωση στο εξωκκλήσι του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Ζιάκα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας με τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για την Δυτική Μακεδονία» επισκέφτηκε και συναντήθηκε με τους κατοίκους των Αηδονιών, Κυδωνιών, Συδένδρου και Ροδιάς.

Ο κ.Γιάτσιος κάλεσε τις τοπικές κοινωνίες να ανταποκριθούν θετικά και να ενισχύσουν δυναμικά τον αγώνα του συνδυασμού, έτσι ώστε η προσπάθεια μέσα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να συνεχίσει να αποδίδει καρπούς και να δοθεί έτσι η δυνατότητα τόσο στον ίδιο όσο και στους συμβούλους του να συνεχίσουν την πορεία για δυναμικότερες και αποτελεσματικότερες λύσεις ,ώστε τα Γρεβενά να σταθούν επάξια σαν αναπτυσσόμενη Περιφερειακή Ενότητα στη Δυτική Μακεδονία.

Εικόνες:

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 7 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 6 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 4 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 3 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 2 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.