ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 1Τις τοπικές κοινότητες Καλαμίτσιου, Μεσολάκκου, Καλοχίου, Αγάπης, Ιτέας, Αγαλαίων, Κέντρου, Νησίου και Σαρακήνας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργιος Δασταμάνης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, όπου συνάντησε εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τις ανάγκες της περιοχής και για την αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων.

Στις συναντήσεις που είχε ο κ. Δασταμάνης, μίλησε για τους στόχους και τις προτεραιότητες του σε ότι αφορά στη διοίκηση του Δήμου. Τόνισε συγκεκριμένα ότι βασική αρχή του είναι η ενίσχυση των μελών και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, προκειμένου ο πολίτης να έχει άμεση πρόσβαση στο Δήμο και να μπορούν οι τοπικές κοινότητες να επιλύουν άμεσα τα προβλήματά τους.

Το κλίμα ήταν θερμό και ο κόσμος των τοπικών κοινοτήτων είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Δασταμάνη και με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Γρεβενά-Συμμετέχω Ενεργά, αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής.

Οι δημότες με την υποδοχή και την συμμετοχή τους στην συζήτηση επιβεβαίωσαν το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δημότες και το συνδυασμό του κ. Δασταμάνη.

ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 7 ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 6 ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 5 ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 2 ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 3 ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 4

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.