Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

ΖΩΔΙΑ

Η Νέα Σελήνη διαμορφώθηκε στις 29 Απριλίου 2014 και ώρα 9.14 και αποτελεί μια δακτυλιοειδή έκλειψη Ηλίου. Παρόλο που η έκλειψη διαμορφώνει μόνο θετικές γωνίες με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα, το γεγονός ότι σχηματίζεται στις 8 μοίρες του Ταύρου, πάνω στον απλανή αστέρα Hamal είναι πιθανό να προκαλέσει ατυχήματα και βιαιότητες σε κοσμικό επίπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου, ότι ο πλανητικός Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου, θα βρίσκεται ακόμα σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, η Νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα και σχέδια που εγγυώνται θετικές προοπτικές σχεδόν στα περισσότερα ζώδια. Φυσικά απαιτούνται και οι ανάλογες προσπάθειες, ώστε τα αποτελέσματα να έχουν διάρκεια.

Η έκλειψη Ηλίου και πως θα μας επηρεάσει το επόμενο εξάμηνο
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι εκλείψεις έχουν ισχύ τουλάχιστον έξι μηνών, επομένως χρειάζεται υπομονή και επιμονή.
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο θετικά από την επερχόμενη έκλειψη είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Ιχθύς και ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 28/4, 31/8, 30/12, 30/6 και 27/2. Αντίθετα, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 31/7, 1/11 και 28/1, καλό είναι να προσέχουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου αποτελεί μια ηλιακή έκλειψη που θα επηρεάσει κυρίως τα οικονομικά σου. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κάποια έξοδα, όχι μόνο θα καταφέρεις να ανταποκριθείς, αλλά θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με καινούριες δραστηριότητες που θα αυξήσουν κατά πολύ τα εισοδήματά σου. Τα οφέλη της έκλειψης ίσως αργήσουν λίγο να φανούν, θα έχουν όμως μακροχρόνια αποτελέσματα που θα επηρεάσουν θετικά τον τρόπο ζωής σου. Εξάλλου, ο Ερμής που συμμετέχει στην έκλειψη, σχηματίζει την ίδια μέρα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σου δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις την επαγγελματική σου πορεία και να κάνεις τα όνειρά σου -όσο παράτολμα κι αν είναι- πραγματικότητα. Μια νέα οικογενειακή σταθερότητα μπορεί επίσης να επιτευχθεί κάτω από το φως του καινούριου φεγγαριού.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που αποτελεί και ηλιακή έκλειψη, πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 29 Απριλίου. Τώρα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου, να ξεκινήσεις μια νέα πορεία και να δημιουργήσεις τις βάσεις για μια νέα ζωή που εγγυάται περισσότερη ευημερία και χαρά. Οι ευκαιρίες μπορούν να προκύψουν από οπουδήποτε, αν όμως τα όνειρά σου σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό, τώρα μπορείς να τα δεις να εκπληρώνονται πιο εύκολα. Μια νέα ζωή μπορεί να προκύψει και εξαιτίας ενός γάμου ή μιας γνωριμίας που θα εξελιχθεί σοβαρά και θα ομορφύνει τη ζωή σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής -που συμμετέχει στην έκλειψη- με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, απλά επιβεβαιώνει τις θετικές ενδείξεις, ενώ παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις και τα εισοδήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 29 Απριλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς παρασκηνιακά και να προετοιμάσεις μια νέα πορεία που θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις μια σταθερή οικονομική βάση στο μέλλον. Συναναστροφές και συζητήσεις με άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες θα αποτελέσουν το ερέθισμα για νέα επιτεύγματα τα οποία ωστόσο δεν θα ανακοινώσεις προς το παρόν. Θα πρέπει βέβαια να είσαι υπομονετική, αφού τα αποτελέσματα της έκλειψης μπορεί να γίνουν ορατά μέσα σε ένα εξάμηνο. Ο κυβερνήτης σου Ερμής που σχηματίζει στενή σύνοδο με την έκλειψη διαμορφώνει την ίδια μέρα τρίγωνο με τον Πλούτωνα, και σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από χρέη ή ακόμα και από μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί και να δημιουργήσεις πιο ευχάριστες συνθήκες σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 29 Απριλίου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις νέες φιλίες και σχέσεις με άτομα που ταιριάζουν στη φιλοσοφία σου και επιπλέον μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σου. Το επόμενο εξάμηνο μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές φιλοδοξίες σου γι’ αυτό καλό θα είναι να αρχίσεις να εφαρμόζεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, τα οποία συν τοις άλλοις, θα σου εξασφαλίσουν την οικονομική άνεση που ονειρεύεσαι. Στο χάρτη της ηλιακής έκλειψης ο Ερμής σχηματίζει ακριβές τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σε βοηθάει να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα και στην προσωπική σου ζωή. Έτσι, το επόμενο διάστημα, ίσως επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ή δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό που θα αποτελέσει σταθερή αξία στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ
Στις 29 Απριλίου, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου, στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σου καθώς θα σε παροτρύνει να επανεκτιμήσεις το μέλλον σου και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για μια ανοδική πορεία. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στο επόμενο εξάμηνο, να ξεκινήσεις κάτι καινούριο που θα έχει ιδιαίτερη απήχηση και θα στρέψει τους προβολείς επάνω σου. Ο Ερμής που σχηματίζει στενή σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, σχηματίζει την ίδια μέρα ακριβές τρίγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που θα διευκολύνει το έργο σου, ενώ παράλληλα εγγυάται σημαντική αύξηση των αποδοχών σου. Τέλος, αν διατηρείς μια κρυφή σχέση, ίσως αποφασίσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να την αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που εγγυάται θετικές εξελίξεις σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σου. Η Νέα Σελήνη πρόκειται να τονώσει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου και να σε βοηθήσει να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια και όνειρα που έχουν όλες τις προοπτικές να πραγματοποιηθούν μέσα στο ερχόμενο εξάμηνο. Το εξωτερικό ή άτομα που συνδέονται με αυτό, μπορούν να σου προσφέρουν νέα ερεθίσματα ή ακόμα και μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Εξάλλου, ο κυβερνήτης σου Ερμής που συμμετέχει στην έκλειψη, σχηματίζει την ίδια μέρα τρίγωνο με τον Πλούτωνα, και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο -τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην προσωπική ζωή σου- που εξ αρχής θα έχει γερές βάσεις για να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου, θα αποδειχθεί αρκετά σημαντική για σένα, καθώς πρόκειται να φέρει μια ριζική μεταμόρφωση σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα, θα επικεντρωθείς στις προτεραιότητες και τους στόχους σου και θα προετοιμάσεις σημαντικές αλλαγές όπου κρίνονται απαραίτητες. Η οικονομική ασφάλεια, η απαλλαγή από τυχόν χρέη και οφειλές αλλά και η ανάγκη σου να δημιουργήσεις πιο ισχυρούς δεσμούς με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν, θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Το τρίγωνο που διαμορφώνει την ίδια μέρα ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα σου δώσει την ευκαιρία να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες καταστάσεις, ή να ολοκληρώσεις μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου στο πολικό ζώδιο του Ταύρου και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στη σχέση σου με το σύντροφό σου καθώς επίσης και σε τυχόν συνεργασίες σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το επόμενο διάστημα, ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις στην επίσημη δέσμευση και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Ακόμα και αν είσαι single μια νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει από την πρώτη στιγμή την επιθυμία για ένα κοινό μέλλον. Η έκλειψη ωστόσο, θα σε βοηθήσει να απεμπλακείς και από άτομα που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις ακόμα και στον φιλικό τομέα. Αλλαγές είναι πιθανό να συμβούν και στα επαγγελματικά σου, όπου ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις πορεία. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής την ίδια μέρα με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, προεξοφλεί τις θετικές εξελίξεις σε όποια απόφαση κι αν πάρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
H Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου, σου δημιουργεί ένα νέο ενθουσιασμό ως προς την επαγγελματική σου πορεία και σε παροτρύνει να εκμεταλλευτείς τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν και θα σου δημιουργήσουν νέες προοπτικές. Ένα νέο σχέδιο ή μια νέα θέση, μπορεί να σε βοηθήσει να αναρριχηθείς πιο γρήγορα, ενώ παράλληλα σου εξασφαλίζει μια σημαντική βελτίωση των αποδοχών σου. Έτσι, το επόμενο εξάμηνο, αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αφού οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν τώρα, θα σου επιτρέψουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, ή ακόμα και να δρομολογήσεις εξελίξεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, ευνοεί την επισημοποίηση μιας σχέσης ή την έναρξη μιας νέας ερωτικής ιστορίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
H Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σένα, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο από το έντονο πρόγραμμά σου και να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου επιθυμίες, τον σύντροφό σου ή άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Ωστόσο, παρόλο που αναμένεται έντονη διασκέδαση, η αυξημένη δημιουργικότητά σου, ίσως σε ωθήσει να ξεκινήσεις κάποια νέα επαγγελματικά σχέδια, χωρίς άγχος αυτή τη φορά, τα οποία στο μέλλον θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επικερδή. Η έκλειψη θα σε βοηθήσει επίσης να τακτοποιήσεις χρέη και να γενικότερα να εξυγιάνεις τα οικονομικά σου. Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής την ίδια μέρα με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, εγγυώνται την επιτυχία σε όλες σου τις επιδιώξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
H Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σε φέρνει αντιμέτωπη με οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις. Παρά το γεγονός ότι η έκλειψη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα, στη δική σου περίπτωση, τα όποια θετικά αποτελέσματα μπορούν να έρθουν μόνο μέσα από μεγάλη προσπάθεια, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να αφήσεις τίποτα στη τύχη του. Αντίθετα, θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα οικεία σου πρόσωπα. Αν ενδιαφέρεσαι για μια αγοραπωλησία, αυτό το διάστημα μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία, καθώς την ίδια μέρα το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα ευνοεί τα θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου, τονώνει την αισιοδοξία σου και τον ενθουσιασμό σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να συναναστραφείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, να κάνεις νέες γνωριμίες και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα προκύψουν τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Τα νέα σχέδια που θα ξεκινήσεις αυτό το διάστημα -κυρίως στον επαγγελματικό τομέα- έχουν όλες τις προοπτικές να εξελιχθούν θετικά καθώς θα αναδείξουν τα ταλέντα σου και θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Δεν αποκλείεται ακόμα να αξιοποιήσεις κάποιο χόμπι σου που θα γίνει ευρέως αποδεκτό. Ο Ερμής που συμμετέχει στην έκλειψη σχηματίζει την ίδια μέρα ακριβές τρίγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να εκτοξεύσει την δημοτικότητά σου ακόμα και στο εξωτερικό. Επιπλέον, ευνοεί μια νέα ρομαντική σχέση σε περίπτωση που ακόμα μόνη.

TLiife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.