Ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ
panathinaikos2014Μετά την επίτευξη του πρώτου στόχου της εφετινής σεζόν, δηλαδή, την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκό μπαίνει στην τελική ευθεία και για τον δεύτερο.

Οι πράσινοι ρίχνονται σήμερα στη μάχη των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας με πρώτο αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του αυτές τις ημέρες προσπάθησαν να επαναφέρουν τους παίκτες στην πραγματικότητα και στη χθεσινή προπόνηση ο Ελληνας τεχνικός είδε τους παίκτες να έχουν τον ζήλο και τη δίψα, που είχαν πριν τον τελικό.

Μάλιστα ο Αναστασίου έδειξε σε dvd στους παίκτες το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι, στο οποίο οι «πράσινοι» είχαν έρθει ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Ο Έλληνας τεχνικός στη διάρκεια της προβολής ανέλυε στους παίκτες τα λάθη που έκαναν τη στιγμή, που ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, αλλά και κάποιες λάθος κινήσεις, που έκαναν στην ανάπτυξή τους.

Ο Αναστασίου ζήτησε προσοχή στο μαρκάρισμα του Ούμπιντες και του Παπαδόπουλου, για τον οποίο τόνισε ότι παίζει στο όριο του οφσάιντ και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Η ενδεκάδα
Όπως συνηθίζει πριν από κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα ο Αναστασίου δεν έδειξε τις προθέσεις του για την 11άδα του αγώνα αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια θα επανέλθει ο Καπίνο, που παίζει βασικός στο πρωτάθλημα, στη μεσαία γραμμή αναμένεται να επιστρέψει ο Λαγός, ενώ πιθανότατα τη θέση του Πράνιτς (κούραση και ενοχλήσεις) θα πάρει ο Ατζαγκούν και ο Πέτριτς διεκδικεί τη θέση του Καρέλη.

Ο Αναστασίου κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και επιφυλάσσει εκπλήξεις στην 11άδα σε ένα σχήμα επιθετικό με στόχο να αιφνιδιάσει από την αρχή.

Χθες προπονήθηκαν και οι Πράνιτς, Νάνο, Κουτρουμπής, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις, που είχαν.

Στην αποστολή ο Αναστασίου πήρε τους εξής 20 παίκτες: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.