Επέζησε το μωρό, ο δράστης δίνει μάχη
ANATINA3HΑλλιώς τα είχε σχεδιάσει ο 36χρονος Κινέζος Li Moulian που ήθελε να σκοτώσει την 21χρονη έγκυο σύντροφό του Xu Fan. Την απήγαγε και έδεσε στην πλάτη της μια φιάλη υγραερίου με σκοπό να την… ανατινάξει!  Όταν η αστυνομία εμφανίστηκε κι επιχείρησε να σώσει τη γυναίκα, ο Moulian πυροδότησε τη φιάλη με αποτέλεσμα ο ίδιος και η 21χρονη να καταλήξουν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό της Fan, το αγέννητο μωρό της τα κατάφερε.

Η νεαρή γυναίκα έμεινε έγκυος κατά λάθος ύστερα από one-night-stand με τον 36χρονο. Τότε οι μέλλοντες γονείς αποφάσισαν να μείνουν μαζί και μετακόμισαν στο ίδιο σπίτι.Έξι μήνες μετά η πίεση φαίνεται πως ήταν αβάσταχτη για τον 36χρονο.Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Moulian επιτέθηκε στη Fan ενώ εκείνη κοιμόταν, την έσυρε έξω από το κρεβάτι και της είπε πως σχεδίαζε να τη σκοτώσει.

Την πέταξε μέσα στο αυτοκίνητό του και οδηγούσε γύρω γύρω στην πόλη πριν η αστυνομία τον εντοπίσει.Τις Αρχές είχαν ειδοποιήσει γείτονες που είδαν τη γυναίκα να μπαίνει δια της βίας στο αυτοκίνητο.Η αστυνομία κατάφερε να βγάλει τη γυναίκα από το αυτοκίνητο αλλά εκείνη ήδη φλεγόταν και είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα, όπως και ο 36χρονος .Δράστης και θύμα κατέληξαν σε διπλανά κρεβάτια στο νοσοκομείο, με τα τραύματά τους να απειλούν τη ζωή και των δύο. Για τον άνδρα οι γιατροί είναι περισσότερο απαισιόδοξοι και δεν εκτιμούν πως θα τα καταφέρει.

Το μωρό πάντως δίνει, νικηφόρα μέχρι στιγμής, τη δική του μάχη κάνοντας ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή ήδη από την κοιλιά της μαμάς του…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.