(ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)

ΠΡΩΤΕΑΣ 2013-14Στα δύο είναι χωρισμένη η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το πρώτο μέρος θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή (χωρίς να γίνει το ματς της Βόνιτσας με την Μεταμόρφωση λόγω αδυναμίας της δεύτερης) ενώ το δεύτερο στο τέλος της επόμενης εβδομάδας λόγω της συμμετοχής της Καστοριάς στο πρωτάθλημα των εφήβων που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στα Τρίκαλα όπως και την σημαντικότητα και των δύο αναμετρήσεων στην τελική διαμόρφωση των τελευταίων θέσεων και τον υποβιβασμό.

Σε κάποια άλλη αγωνιστική αυτό θα ήταν ντέρμπι κορυφής με το ενδιαφέρον να φτάνει στο «κόκκινο». Αυτή τη φορά όμως είναι απλώς ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες με έντονο το εορταστικό «χρώμα». Ο Φοίνικας ετοιμάζεται να πανηγυρίσει μαζί με τους φιλάθλους του την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους Τιτάνες Παλαμά από την άλλη πλευρά, να είναι επίσης ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού έκαναν την δική τους γιορτή μια αγωνιστική νωρίτερα και επίσης για την άνοδο τους στη Β΄ Εθνική.

Στα άλλα δύο παιχνίδια ο Πρωτέας Γρεβενών αναμένεται να έχει ένα εύκολο απόγευμα υποδεχόμενος τον Αριστοτέλη Φλώρινας που είναι και η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει έστω και μια νίκη ενώ Μελίκη και ΑΕΛ θα προσπαθήσουν απλώς να διεκδικήσουν την 12η νίκη τους χωρίς άγχος(«σφραγίσανε» την παραμονή τους την προηγούμενη αγωνιστική) για να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά.

Τα παιχνίδια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής:

Πρωτέας Γρεβενών  – Αριστοτέλη Φλώρινας (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)

Βόνιτσα – Μεταμόρφωση Βόλου 20-0
Φοίνικας Λάρισας – Τιτάνες Παλαμά (Αλκαζάρ, 18:00)
Μελίκη – ΑΕΛ  (ΔΑΚ Μελίκης, 18:00)

2/05
Μακαμπή – Αστέρας Λάρισας
Καστοριά – Διόσκουροι Κοζάνης

infobasket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.