Εύκολη, γρήγορη και γευστική συνταγή

salata manitariaΥλικά συνταγής
– 100 γρ. μανιτάρια champignon κομμένα σε διάφορα σχήματα
– 100 γρ. μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε διάφορα σχήματα
– 100 γρ. μανιτάρια Portobello κομμένα σε διάφορα σχήματα
– 1 μάτσο ρόκα
– 100 γρ. κατίκι
– 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
– Ελαιόλαδο
– Ξύδι βαλσάμικο
– Θυμάρι
– Αλάτι – πιπέρι

Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
1. Σε ένα τηγάνι αφού έχει κάψει πολύ καλά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε και όλα τα μπαχαρικά.

2. Σβήνουμε με το βαλσάμικο και τα αναποδογυρίζουμε όλα σε μία μπασίνα.

3. Προσθέτουμε τη ρόκα και το κατίκι ανακατεύοντας καλά και σερβίρουμε.

 

από τον Chef

ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας

 

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.