Όνειρο ήταν και πάει…

prvteas 7Αποχαιρετούν την διοργάνωση της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη, οι Παίδες του Πρωτέα Γρεβενών, αφού ηττήθηκαν από την ομάδα του Πιερικού με σκορ 42-57.

Τα…παιδιά του Γιάννη Χασιώτη αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 30- 26, δεν κατάφεραν να νικήσουν την πολύ καλή ομάδα του Πιερικού αφού πέτυχαν μόνο 12 πόντους στην συνέχεια και η αντίπαλη ομάδα 21.

Όποιο κι αν είναι το αποτελέσματα στον τελευταίο αγώνα της Κυριακής με τους Τιτάνες (το Σάββατο έχουν ρεπό), η κορυφαία ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας σίγουρα έκανε περήφανους όλους τους Γρεβενιώτες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς, στον προπονητή αλλά και στην διοίκηση της ομάδας του Πρωτέα, που στηρίζουν τις προσπάθειες των νέων αθλητών.

Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γρεβενιώτης (εκ Κοκκινιάς ορμώμενος) Φίλιππος Φασούλας:

prvteas 8 prvteas 7 prvteas 6 prvteas 5 prvteas 4 prvteas 3 prvteas 2 prvteas 1

 

Τα παιδιά επιστρέφουν στα Γρεβενά την Κυριακή, έχοντας αποκομίσει πολλές εμπειρίες.

Η σύνθεση:

Παίδες Φ.Ο.Πρωτέα Γρεβενών (Γιάννης Χασιώτης): Παπαθεοδώρου Α. 5 (1), Χατζημουρατίδης Β. , Παλάσκας Γ. 6 (1), Κλωνάρας Α. 6, Μπαρτζώκας Α 1, Ψάριας Γ. 8, Χαντάβας Α 12 (2), Μαρκόπουλος Γ., Ζίμπρας Α., Τσιμίδης Γ. 2, Ασλανίδης Α.,Τσιόγκας Α

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της διοργάνωσης:

Σάββατο 26 Απριλίου
16.30 Πιερικός-ΑΣ Τιτάνες Δρ.
18.15 ΑΕΛ-Μουδανιά
Ρεπό: Πρωτέας Γρεβ.

Κυριακή 27 Απριλίου
12.00 ΑΣ Τιτάνες Δρ.-ΦΟ Πρωτέας Γρ.
13.45 Μουδανιά-Πιερικός
Ρεπό: ΑΕΛ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.