«Θέλουμε να έρθει το τρόπαιο στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό»
GIANNAKOPOYLOSΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που αργά χθες βράδυ τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα, θα είναι στο πλευρό του Παναθηναϊκού απόψε στον πέμπτο αγώνα της σειράς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ χαρακτήρισε τον αγώνα πρόωρο τελικό κι ευχήθηκε στη ρωσική ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο, εφόσον αποκλείσει την ομάδα του.

«Σε λίγες ώρες, οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης την τελευταία εικοσαετία θα αγωνιστούν σε έναν ‘τελικό’, που θα κρίνει το εισιτήριο για το Final Four. Θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης κι αυτό το γνωρίζουν όλοι. Η ΤΣΣΚΑ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος που σεβόμαστε κι εκτιμούμε, καθώς έχουμε κοινό στόχο την πρόοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θέλουμε να έρθει το τρόπαιο στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, αλλά αν αυτό δεν γίνει, τότε ευχή μου είναι να το κατακτήσει η ΤΣΣΚΑ», δήλωσε στην «Πράσινη».

Oι σημερινοί αγώνες

Χωρίς προβληματα ο Παναθηναϊκός

Πρώτος στην μάχη της πρόκρισης ρίχνεται ο Παναθηναϊκός που δείχνει έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην ΤΣΚΚΑ Μόσχας και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στον Final 4 του Μιλάνου (19:00 Novasports 2).

Προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη δεν υπάρχουν και ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στη Ρωσία με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τις δυο νίκες επί της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα. Παράλληλα, το «τριφύλλι» γνωρίζει πως μπορεί να πάρει τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας ως οδηγό την εμφάνισή του στο πρώτο ματς της σειράς, όπου είχε φτάσει κοντά στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Μεσίνα δε θα έχει στη διάθεσή του και σε αυτό το ματς τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Έτοιμος να υπερασπιστεί το στέμμα του ο Ολυμπιακός

Στις (21:45, Δημόσια Τηλεόραση) την σκυτάλη παίρνει ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός που θέλει να κάνει την μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας του.

Απόψε θέλει να νικήσει τη Ρεάλ και στο σπίτι της και ολοκληρώνοντας την επική επαναφορά από το 2-0 να φτάσει στο Μιλάνο για να υπερασπιστεί το στέμμα του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε αργά χθες βράδυ στην ισπανική πρωτεύουσα και πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής θα κάνει ένα χαλάρωμα στο γήπεδο.

Άλλωστε τέτοια ώρα προέχει η αποκατάσταση των παικτών και περισσότερη σημασία έχει η τεχνική ανάλυση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Στράτου Περπέρογλου, που ακολούθησε την αποστολή, είναι αρκετά καλύτερα αλλά ταυτόχρονα εξασθενημένος από την ίωση και του λείπει ρυθμός. Αν θα μπει στη δωδεκάδα θα φανεί λίγο πριν το τζάμπολ.

 sport-fm, megatv

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.