Η ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Γρεβενών Παναγιώτας Ντάγκα – Δείτε τα περισσότερα ονόματα…

NTAGKA 2Σε συγκέντρωση το βράδυ της Τρίτης, 22 Απρίλη, η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Γρεβενών παρουσίασε το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γρεβενών , η οποία κατακλύστηκε από εργάτες, αγρότες, άνεργους, επιστήμονες και νεολαίους που έστειλαν το δικό τους μήνυμα αντίστασης, συσπείρωσης και προοπτικής στο Δήμο Γρεβενών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Θανάσης Χαστάς μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και ακολούθησε πολιτική ομιλία από την υποψήφια Δήμαρχο Γρεβενών Παναγιώτα Ντάγκα, η οποία έκανε εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα της διοίκησης του Δήμου, παρουσιάζοντας παράλληλα τις θέσεις και το διεκδικητικό πλαίσιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ τόσο στις τοπικές εκλογές όσο και τις ευρωεκλογές.

 Διαβάστε τι είπε:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σύντροφοι και συντρόφισσες,
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την τριπλή εκλογική μάχη του Μάη αποφασισμένοι, με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις λαϊκές δυνάμεις.
Δεν είμαστε ούτε από αυτούς που εμφανίζονται προεκλογικά και έρχονται σαν σωτήρες του τόπου, τους λεγόμενους «νέους και άφθαρτους», ούτε βέβαια είμαστε σαν τις παλιές καραβάνες που ξέρουν να παίζουν καλά το παιχνίδι του λεγόμενου «αυτοδιοικητικού», ενώ στην πραγματικότητα είναι πρώτης γραμμής τοπικά στελέχη των κυβερνώντων κομμάτων.
Υπερκομματικοί – ανεξάρτητοι υποψήφιοι δεν υπήρξαν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ. Ή είσαι εξαρτημένος από την κυρίαρχη πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων ή είσαι εξαρτημένος από τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.
Ε λοιπόν, αυτή την εξάρτηση, τη δεύτερη, εμείς την έχουμε, το παραδεχόμαστε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.
Καθαρά στεκόμαστε πλάι σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, κεντρικό και τοπικό, μπαίνουμε μπροστά στον αγώνα και στη διεκδίκηση των σύγχρονων και διευρυμένων λαϊκών αναγκών.
Δεν κοροϊδεύουμε, δε χαϊδεύουμε αυτιά για να υφαρπάξουμε ψήφους. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φτωχούς και μικρούς αγρότες και κτηνοτρόφους, τους επαγγελματίες, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες που πληρώνουν τις συνέπειες από την πολιτική που διαχειρίστηκε την κρίση της οικονομίας αυτού του συστήματος, να σταθούν μπροστά στις τρεις κάλπες, τοπικές- περιφερειακές- ευρωεκλογές, με ενιαίο και ταξικό κριτήριο.
Πρέπει να απαντήσουμε αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι σε ένα μεγάλο ερώτημα. Τι προσδοκά απ’ αυτή τη μάχη ο απλός, ο λαϊκός κόσμος; Πώς θα πάρει μια ανάσα; Πώς θα μπει ένα τέλος στον εφιάλτη της ανεργίας; Πότε θα σταματήσει αυτός ο κατήφορος στη φτώχεια και την ανασφάλεια; Υπάρχει λύση για τη βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο μας;
Αυτά τα βασανιστικά ερωτήματα είναι ακριβώς τα κριτήρια της ψήφου που θέτουμε εμείς. Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ, αποτελούν εγγύηση για την οργάνωση της πάλης του λαού, υπερασπίζοντας ό,τι έχει απομείνει από δικαιώματα, αντικρούοντας τα αντιλαϊκά μέτρα, ανοίγοντας το δρόμο για ριζικές αλλαγές ως το επίπεδο της εξουσίας.
Έχουμε πει την αλήθεια για όλα αυτά που ζει ο λαός μας και σε περιόδους που φάνταζαν εξωπραγματικά για κάποιους. Οι θέσεις μας, οι προβλέψεις μας αποδείχθηκαν ολόσωστες και δεν πρέπει να υπάρξει και άλλος χαμένος χρόνος.
Αξίζει να θυμηθούμε, φίλες και φίλοι, τι μας έλεγαν όλοι αυτοί πριν 3,5 χρόνια με την έλευση του «Καλλικράτη», τι έγινε μέσα σ’ αυτό το διάστημα στο Δήμο μας, ποιος επιβεβαιώθηκε και τι μας λένε τώρα.
Με τον «Καλλικράτη» έλεγε η τωρινή δημοτική αρχή του κ. Κουπτσίδη αλλά και η αντιπολίτευση του κ. Ζήση ότι θα ανοίγονταν νέοι ορίζοντες στο συνενωμένο – διευρυμένο Δήμο Γρεβενών και νέες δυνατότητες να αναπτυχθούμε σαν Δήμος. Η μόνη ένστασή τους ήταν για τον τρίτο Δήμο που δεν έγινε. Η λέξη «ανάπτυξη» ήταν και συνεχίζει να είναι το κλισέ τους και αυτό ισχύει και τους δυο υποψήφιους από το χώρο της ΝΔ, ανεξάρτητοι σήμερα όπως θέλουν να παρουσιάζονται μαζί με τους υποψηφίους τους που υπηρέτησαν 3,5 χρόνια αυτή την πολιτική και που τώρα άλλοι βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο και άλλοι απέναντι. Παρόλα αυτά ο ένας συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι αντιπεριφερειάρχης με τη ΝΔ και ο νυν δήμαρχος να ανακοινώνει με περηφάνια τις επιστολές που του έστειλαν οι διάφοροι υπουργοί της συγκυβέρνησης που με τις αποφάσεις τους κάνουν ανυπόφορη τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων.
Μιλούσαν και συνεχίζουν να μιλούν γενικά για το ζήτημα της ανάπτυξης, την αξιοποίηση του Ορεινού όγκου, με εκθέσεις ιδεών, χιλιοειπωμένες καλοντυμένες εκφράσεις, για την ανάγκη η «αυτοδιοίκηση» να συμβάλλει στην αναζωογόνηση της τοπικής παραγωγής και επιχειρηματικότητας και άλλα πολλά τέτοια. Η πραγματικότητα είναι όμως σκληρή για το λαό της περιοχής μας.
Ήμασταν οι μόνοι που λέγαμε ότι ο «Καλλικράτης» θα συνεχίσει την πορεία ερήμωσης του «Καποδίστρια» και ότι ακριβώς είναι αυτό το εργαλείο που θα βοηθήσει την κεντρική διοίκηση να συρρικνώσει τις κοινωνικές υποδομές και βήμα – βήμα άλλες να τις καταργήσει και άλλες να τις σπρώξει στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση. Ο «Καλλικράτης» δεν απέτυχε, επειδή συνέπεσε με την κρίση, όπως λένε όλοι τους για να δικαιολογήσουν τη στάση τους, ο «Καλλικράτης» πέτυχε και βοήθησε ώστε τα βάρη της κρίσης να τα πληρώσει ο λαός και με τοπική εξειδίκευση.
Καταργήθηκαν – συγχωνεύθηκαν σχολεία στο Δήμο μας με κάποιους δημοτικούς συμβούλους να ζητάνε να γίνουν προτάσεις για το ποια θα κλείσουν και ποια όχι, με μεγάλες ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό ακόμα και σε βασικά μαθήματα, ενώ οι μετακινήσεις των παιδιών χωρίς τα απαραίτητα σχολικά λεωφορεία και εκπαιδευμένους συνοδούς εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για την ασφάλειά τους.
Στην Υγεία η κατάσταση στα χωριά και στην πόλη των Γρεβενών επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα. Οι αγροτικοί γιατροί μόνο συνταγογραφούν χωρίς να μπορούν να προσφέρουν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και
Αυτήν τη στιγμή για την εξυπηρέτηση των αναγκών στα δεκάδες χωριά του Δήμου μας υπάρχουν οχτώ αγροτικοί γιατροί, ενώ το νοσοκομείο συνεχίζει να μένει ακάλυπτο μια βδομάδα το μήνα από εφημερίες σε βασικές ειδικότητες και σε βασικά αναλώσιμα είδη και υλικά για εργαστηριακές εξετάσεις. Τα ιατρεία του ΕΟΠΥ έκλεισαν και ξανάνοιξαν με δυο γιατρούς.
Το 5 ευρώ χαράτσι όχι μόνο μονιμοποιήθηκε αλλά επιβλήθηκε και στα επείγονται ενώ όλο και περισσότερα θα πληρώνουμε για την περίθαλψη και τα φάρμακα. Είχαμε ανοίξει τη συζήτηση από τις προηγούμενες τοπικές εκλογές με τους κατοίκους των χωριών και της πόλης για το πρόβλημα της υγείας.
Και για τον αγροτικό γιατρό λοιπόν ψηφίζουμε και πολιτικό μήνυμα πρέπει να στείλουμε.
Μια άλλη πλευρά, από τις βασικότερες του «Καλλικράτη», είναι η εφαρμοζόμενη πολιτική της δημοτικής αρχής Γρεβενών όσον αφορά τα έσοδα από τη φορολογία και τα ανταποδοτικά τέλη.
Παραμιλάει όλος ο κόσμος για τις τιμές στο πόσιμο νερό, καθώς η αύξηση σχεδόν στο 100% στα τιμολόγια στα χωριά αλλά και οι ανεπαίσθητες μειώσεις στα τιμολόγια της πόλης δεν μείωσαν την τελική τιμή αφού αυξήθηκε ο ΦΠΑ και συνεχίζουν να είναι πολύ ακριβά για τους κουτσουρεμένους μισθούς και τις συντάξεις αλλά και για τους ανέργους του Δήμου αφού η ανεργία μπορεί να περνά και το 50%.
Επέβαλαν το τέλος ακίνητης περιουσίας στο 0,30 στα χωριά που πριν δεν υπήρχε. Τα τέλη φωτισμού κα καθαριότητας αυξήθηκαν στις περισσότερες δημοτικές ενότητες. Αυτή είναι η πολιτική της ελάφρυνσης των λαϊκών στρωμάτων σε τοπικό επίπεδο;
Ταυτίζονται απόλυτα και ας το παίζουν «αυτοδιοικητικοί». Η δημοτική αρχή αποδέχεται την πολιτική μείωσης των κρατικών εσόδων, καθώς η κρατική χρηματοδότηση κόπηκε κατά 40% σε σχέση με το 2013, υποστηρίζει θερμά την οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ, όπως και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, που σημαίνει τοπική φορομπηχτική πολιτική και ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση υπηρεσιών, όπως ετοιμάζεται να γίνει με την ύδρευση και την καθαριότητα. Έστειλε την αστυνομία ενάντια στους εργαζόμενους που αντιδρούσαν για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.
Οι δαπάνες για την Πρόνοια, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό είναι συρρικνωμένες έως ανύπαρκτες. Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» είναι στον αέρα. Οι εργαζόμενοι σ’ αυτό απλήρωτοι σχεδόν ένα χρόνο.
Επιπλέον στο Δήμο προωθούνται με όλες τις μορφές οι εργασιακές σχέσεις – λάστιχο (5μηνα, 8μηνα, 2μηνα, 20 μέρες το χρόνο), ενώ στον τομέα των έργων και των αναπτυξιακών προγραμμάτων απουσιάζουν παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν σύγχρονες λαϊκές ανάγκες που αφορούν δομές Υγείας- Πρόνοιας, Άθλησης, Πολιτισμού, στήριξης της αγροτικής- κτηνοτροφικής παραγωγής, όπως η κατασκευή και η βελτίωση αγροτικών δρόμων.
Γιατί άραγε δεν χρηματοδοτούνται έργα, όπως η λειτουργία των ΤΟΕΒ, γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται και δεν υλοποιούνται τέτοια έργα πνοής στο περιβόητο ΕΣΠΑ;
Γιατί ακριβώς η πολιτική της ΕΕ, της ΚΑΠ θέλει ξεκληρισμένους φτωχούς – μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια και από χώρα – παραγωγός με δυνατότητες αυτάρκειας και εξαγωγής στην πλειοψηφία των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων να μετατρεπόμαστε σε χώρα – καταναλωτή αμφιβόλου πολλές φορές ποιότητας προϊόντων, επειδή έτσι συμφέρει τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους.
Δείτε τι γίνεται φέτος με την τιμή του σταριού, που στην ουσία αποτελεί μονοκαλλιέργεια αφού δε λειτουργούν όπως πρέπει τα αρδευτικά και αν λειτουργήσουν το κόστος είναι τόσο μεγάλο που το καθιστά απαγορευτικό για τους μικρούς αγρότες. Επί της ουσίας αποθαρρύνουν τους αγρότες, τους άνεργους από την παραγωγή και τους διώχνουν βίαια από τα χωράφια τους. Ας μας πουν πώς οραματίζονται μέσα σ’ αυτό το τοπίο την περίφημη στήριξη που θα κάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι των άλλων συνδυασμών στον τομέα της τοπικής αγροτικής οικονομίας. Μήπως αγροτική ανάπτυξη θα είναι τα γκοτζι μπέρι, το ιποφαές, η μέντα και άλλα που προβάλλουν στις ημερίδες που συχνά πυκνά διοργανώνουν;
Αυτά, αγαπητοί σύντροφοι και φίλοι είναι τα πεπραγμένα τους και άλλα τόσα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα στο Δήμο μας.
Παραμένουν άλυτα σοβαρά προβλήματα, όπως η μόλυνση του Αλιάκμονα από τις βιοτεχνίες που υπάρχουν στην κοίτη του, η μόλυνση των μικρότερων ποταμών και ρεμάτων που διαρρέουν το σύνολο του Δήμου μια και ελάχιστοι βιολογικοί υπάρχουν και ακόμα λιγότεροι λειτουργούν. Η μόλυνση των υπόγειων υδάτων από τα νιτρικά.
Γι’ αυτά τα καθημερινά – τοπικά προβλήματα, που είναι ταυτόχρονα και γενικά – κεντρικά πρέπει να αποφασίσουμε μπροστά στην κάλπη.
Εδώ διαφέρουμε από τους άλλους υποψήφιους δημάρχους της συγκυβέρνησης.
Παλεύουμε για τα καθημερινά προβλήματα, προσπαθούμε να τα λύσουμε. Στεκόμαστε στο πλευρό εργαζομένων που είναι απλήρωτοι, που απειλούνται με απόλυση.
Απαντάμε με την αγωνιστική συνέπεια λόγων και έργων, την ανιδιοτέλεια, τις καθαρές κουβέντες για το ποια είναι η διέξοδος στη χώρα, για το τι μπορούμε να κάνουμε στο Δήμο.
Καλούμε την πλειοψηφία που ζει στο διευρυμένο Δήμο Γρεβενών να δημιουργήσει τη δική της δυναμική, να απαιτήσει και να διεκδικήσει:
Πλήρη κρατική χρηματοδότηση που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών.
Δραστική μείωση των ανταποδοτικών τελών, κατάργησή τους σε άπορους και άνεργους.
Να στηριχθούν οι δομές και υπηρεσίες του Δήμου (ΚΑΠΗ, Αθλητισμός, Πολιτισμός).
Να καταργηθούν τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς.
Καμιά απόλυση – καμιά διαθεσιμότητα. Μόνιμη σταθερή εργασία, προσλήψεις προσωπικού για τις διευρυμένες ανάγκες που προκύπτουν.
Κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Καμιά σκέψη για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και της ύδρευσης.
Φίλες και φίλοι,
Σ’ αυτές τις λίγες μέρες μέχρι τις τριπλές εκλογές δεν πρέπει να χαρίσουμε καμιά ψήφο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε και την τελευταία ψήφο του εργάτη, του άνεργου, του φτωχού αγρότη και κτηνοτρόφου, του αυτοαπασχολούμενου, της γυναίκας και του νέου της λαϊκής οικογένειας.
Γνωρίζουμε ότι ορθώνονται και θα ορθωθούν ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια στη δράση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», γνωρίζουμε όμως ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου έχουν διάθεση χειραφέτησης, απεγκλωβισμού από την κυρίαρχη πολιτική της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, είναι ψηλιασμένοι για το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ως εναλλακτική, νέου τύπου ΠΑΣΟΚική μορφή διαχείρισης του καπιταλισμού.
Αυτό που χρειάζεται σήμερα ο τόπος είναι μια ισχυρή, εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση που καθημερινά θα προσπαθεί να αποτρέπει μέτρα και αποφάσεις, θα δίνει τις δυνάμεις της να οργανώνονται και να διεκδικούν μαζικά οι λαϊκές οικογένειες λύσεις στα προβλήματα τους.
Διεκδικούμε το Δήμο Γρεβενών χωρίς να κρύβουμε την αλήθεια ότι όποιος κι αν έχει στα χέρια του το Δήμο δεν έχει δυνατότητες να ακολουθήσει ριζικά διαφορετική πολιτική. Μπορεί όμως να ελαφρύνει τα λαϊκά στρώματα, να προτάξει τις βασικές σύγχρονες ανάγκες, να συγκρουστεί, να απειθαρχήσει σε μια σειρά νόμους και αποφάσεις αντιμετωπίζοντας όλες τις κυρώσεις. Και εμείς οι κομμουνιστές, οι φίλοι μας στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είμαστε αποφασισμένοι να αναλάβουμε τέτοια καθήκοντα, πληρώνοντας και προσωπικά το τίμημα όπου χρειαστεί.
Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι ψηφοδέλτια που συμμετέχουν κομμουνιστές, τίμιοι αγωνιστές, άνθρωποι του μόχθου και δεν απαιτείται η πλήρης συμφωνία με το ΚΚΕ για να ‘ρθείτε μαζί μας.
Είναι ψηφοδέλτια που κουβαλούν τις εγγυήσεις που το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας δίνει. Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με σύμβολο το γαρύφαλλο του αγώνα, αποτελεί τιμή, αναγνώριση, χαρίζει περηφάνια. Καλούμε ανοιχτά κάθε αγωνιστή, κάθε ασυμβίβαστο, κάθε ριζοσπάστη, να στρατευτεί αταλάντευτα στη μάχη των εκλογών βάζοντας υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Έχουμε ηθικό, ταξικό πλεονέκτημα. Δεν εκβιάζουμε, δεν απειλούμε. Όσοι συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια μας έρχονται συνειδητά και ελεύθερα για να δώσουν, να προσφέρουν ό,τι μπορούν, όχι για να πάρουν, να κερδίσουν προσωπικά οφέλη.
Ανακοινώνουμε σήμερα τους πρώτους του ψηφοδελτίου μας.
Προχωράμε με σιγουριά ότι σ’ αυτή τη μάχη θα συσπειρωθούμε περισσότερες δυνάμεις που θα συνεχίσουν και την επομένη των εκλογών.
Ξέρουμε που πατάμε, με τη δική μας δουλειά θα βγάλουμε ενισχυμένο, πιο δυνατό το ΚΚΕ απ’ τις κάλπες.
Ψηφίζουμε ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο Δήμο Γρεβενών.
Όλοι στη μάχη»…

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των πρώτων 70 υποψηφίων του Συνδυασμού στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι του μόχθου, οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν μπροστάρηδες σε κάθε μετερίζι του αγώνα.

Ντάγκα Παναγιώτα Υποψήφια Δήμαρχος
Όνομα Επάγγελμα Ιδιότητα
1 Αβραμίδης Θέμις ΕΒΕ
2 Αγγελίδης Κυριάκος Αγρότης
3 Ανθιμίδης Μπάμπης Πωλητής Λαϊκών Αγορών
4 Βασιλιάδης Αλέξης Πυροσβέστης
5 Βόβουρας Ηλίας Συνταξιούχος
6 Γαβρίδης Σταύρος Κτηνοτρόφος
7 Γερίκογλου Θεόδωρος Ιδιωτικός Υπάλληλος
8 Δεινόπαπας Νικόλαος Συνταξιούχος Λιμενεργάτης Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρεβενών
9 Δημάδης Λευτέρης Συνταξιούχος Γεωλόγος
10 Δημητριάδης Βλαδίμηρος Οικοδόμος
11 Ελευθεριάδης Χαράλαμπος Αγρότης
12 Ζιώγας χρήστος Εκπαιδευτικός
13 Ζώτος Δημήτριος Σπουδαστής ΑΣΠΑΙΤΕ
14 Θεοχαρούλης Κωνσταντίνος Msc Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ Μέλος του ΔΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
15 Καλαϊτζίδης Πόλυς Σπουδαστής ΤΕΙ
16 Καλαϊτζίδης Στράτος Κτηνοτρόφος
17 Καραγιάννης Θεόδωρος Εργαζόμενος στη ΔΕΗ
18 Καραγιάννης Ιωάννης Φοιτητής
19 Καραλιόλιος Αργύρης Δάσκαλος Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών
20 Καραμιχαϊλίδης Δάνης
21 Καρανάσιος Γιώργος Ιδιωτικός Υπάλληλος
22 Καρανικόλα- Ζυγουράκη Μαρία
23 Καραπούλιος Δημήτριος Οικοδόμος Μέλος του ΔΣ Σωματείου οικοδόμων
24 Καραπούλιος Πούλιος Κτηνοτρόφος
25 Καράτζιου Λιούμπα Συνταξιουχος Νοσηλεύτρια
26 Καρπούζα Ζωή Κτηνοτρόφος
27 Κασαρτζιάδης Κλεάνθης Νοσηλεύτης Πρόεδρος Τοπικού Πηγαδίτσας
28 Κατσαπελίδης Στάθης Αγρότης
29 Κλεισιάρης Ιωάννης Βιομηχανικός Εργάτης Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων
30 Κόκκινος Δημήτρης Φυσικός
31 Κολέτσος Γιώργος Οικοδόμος Αντιπρόεδρος Σωματείου οικοδόμων
32 Κούβαρος Γιάννης Ιδιωτικός Υπάλληλος
33 Κυριακίδου Νίκη Κτηνοτρόφος
34 Λεβέντης Ιωάννης Εφοριακός
35 Λέτσιος Νικόλαος Συνταξιούχος ΚΤΕΛ
36 Λέτσιος Χρήστος Θερμοϋδραυλικός
37 Λιάκος Ιωάννης Ασφαλιστής
38 Λιάμπας Στέργιος Δάσκαλος Γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων
39 Λόλα- Δίπλα Βασιλική Ιδιωτική Υπάλληλος
40 Μαρία Κυριακίδου Οικιακά
41 Μηνασίδης Ιωάννης Ιδιωτικός Υπάλληλος
42 Μηνασίδης Ναπολέων Αγρότης
43 Μήτσιαλος Στέργιος Οικοδόμος
44 Μίχου Λόλα Φυσικοθεραπεύτρια
45 Μπαχτσεβάνου Χρύσα Νοσηλεύτρια
46 Μπουγάς Ευάγγελος Συνταξιούχος Γεωπόνος
47 Μπουμπούκα Γεωργία ΕΒΕ
48 Μπούσιος Γεώργιος Συνταξιούχος
49 Νάστου Παρασκευή Νοσηλεύτρια
50 Νικολαΐδης Αλέξανδρος Οικοδόμος
51 Νούσσιας Γιάννης Οικοδόμος
52 Νταγκούμας Βασίλης Συνταξιούχος
53 Ντανάσης Χρήστος
54 Παλιούρα Αλεξία Κομμώτρια
55 Παπαθεοδώρου Βασίλειος
56 Παπαθεοδώρου Μαρίζα
57 Παπαθωμά Καλλιόπη Ιδιωτικός Υπάλληλος
58 Παπακώστας Θεόφιλος Οικοδόμος
59 Παύλου Κώστας Οικοδόμος Μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου
60 Ρότσικας Ηλίας Οικοδόμος Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων
61 Σαρόγλου Ιωάννης Αγρότης
62 Σιδηρόπουλος Γεώργιος Αγρότης
63 Σίνης Χρήστος Συνταξιούχοε Εργάτης
64 Σιώζος Δημήτρης Συνταξιούχος ΔΕΗ
65 Τριανταφυλίδου Σοφία Συνταξιούχος
66 Τσίγγας Νικόλαος Υπάλληλος ΕΛΤΑ
67 Τσιρίκας Βασίλης ΕΒΕ
68 Τσόικας Χαράλαμπος Ιδιωτικός Υπάλληλος
69 Τσώλης Θεοφάνης Συνταξιούχος ΔΕΗ
70 Φίλιου Ευαγγελή Γουνεργάτρια
71 Φωτίου Σπύρος Οικοδόμος
72 Χαστάς Θανάσης Τοπογράφος Μηχανικός

NTAGKA 1

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο Νίκος Τάτσιος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών με τη Λαϊκή Συσπείρωση και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Νομού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.