Θεσσαλονίκη:
proteaw 1Με το “δεξί” ξεκίνησε η παιδική ομάδα του Φ.Ο.Πρωτέα Γρεβενών τη συμμετοχή της στη β’φάση του πανελληνιου πρωταθλήματος, που διεξάγεται από σήμερα στην Θεσσαλονίκη.
Νίκησε στον πρώτο αγώνα την ομάδα των Νέων Μουδανιών με 54-36.

Για μία ακόμη φορά τα…παιδιά του Γιάννη Χασιώτη, έκαναν το καθήκον τους. Αν και στην αρχή μπήκαν λίγο μουδιασμένα στο αγώνα, στην συνέχεια απέδειξαν ότι δικαιωματικά βρίσκονται στην κορυφή των ομάδων της Δυτικής Μακεδονίας και πως τίποτα δεν χαρίζεται.

Το ευχάριστο είναι πως αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στον κόουτς να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που σίγουρα θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους στους επόμενους αγώνες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

proteaw 2 proteaw 3 proteaw 4 proteaw 5

 

Η σύνθεση της νίκης

Παίδες Φ.Ο.Πρωτέα Γρεβενών (Γιάννης Χασιώτης): Παπαθεοδώρου Α. 8, Χατζημουρατίδης Β. 2, Παλάσκας Γ. 12 (4), Κλωνάρας Α. 8, Μπαρτζώκας Α, Ψάριας Γ. 4, Χαντάβας Α 14, Μαρκόπουλος Γ. 3, Ζίμπρας Α., Τσιμίδης Γ. 3, Ασλανίδης Α.,Τσιόγκας Α

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα των παίδων:

Πέμπτη 24 Απριλίου
16.30 ΑΕΛ-ΦΟ Πρωτέας Γρεβ.
18.15 Μουδανιά-ΑΣ Τιτάνες Δράμας
Ρεπό: Πιερικός

Παρασκευή 25 Απριλίου
16.30 ΑΣ Τιτάνες Δράμας-ΑΕΛ
18.15 ΦΟ Πρωτέας Γρ.-Πιερικός
Ρεπό: Μουδανιά

Σάββατο 26 Απριλίου
16.30 Πιερικός-ΑΣ Τιτάνες Δρ.
18.15 ΑΕΛ-Μουδανιά
Ρεπό: Πρωτέας Γρεβ.

Κυριακή 27 Απριλίου
12.00 ΑΣ Τιτάνες Δρ.-ΦΟ Πρωτέας Γρ.
13.45 Μουδανιά-Πιερικός
Ρεπό: ΑΕΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.