Νέο ραντεβού την Τετάρτη

pao -olympiakosΟλυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα έδρα. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα συγκλονιστικό ματς πήραν με 78-76 τη νίκη επί της Ρεάλ, με κορυφαίο τον Ντάνστον (21 πόντους).

Ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι εδώ
Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε την έδρα του και μείωσε τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης σε 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 78-76 των Ισπανών στο ΣΕΦ και την Τετάρτη στοχεύουν στην ισοφάριση της σειράς, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στο φάιναλ φορ του Μιλάνου σε πέμπτο αγώνα στη Μαδρίτη.
Ολυμπιακός είχε διάρκεια στο παιχνίδι του και στα 40 λεπτά και δίκαια έφτασε στη νίκη, αφού πρώτα εξουδετέρωσε τη φροντ λάιν των Ισπανών, οι οποίοι εμφάνισαν στον αποψινό αγώνα τα αμυντικά τους μειονεκτήματα. Κορυφαίοι του Ολυμπιακού οι Ντάνστον και Σπανούλης με 21 και 17 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τη «βασίλισσα», που τελείωσε τον αγώνα με απογοητευτικά ποσοστά ευστοχίας (9/24 τρίποντα, 18/38 δίποντα, 13/20 βολές), πάλεψαν οι Ροντρίγκεθ, Φερνάντεθ και Γιουγ με 19, 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

ΠΑΟ… ξανά στη Μόσχα
Ο αποφασιστικός Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας ένα από τα πιο μυαλωμένα εφετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του κατάφερε να επιβληθεί 73-72 στην παράταση της ΤΣΣΚΑ (64-64 κ.α.) μέσα στο «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ και να ισοφαρίσει τη σειρά των πλέι οφ σε 2-2 για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final-4 μέσα από το 5ο ματς της Μόσχας.

Οι «πράσινοι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που πέτυχε τα πιο κρίσιμα καλάθια της ομάδας του, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ματσιούλις με 15 και από κοντά βοήθησαν οι Λάσμε και Γκιστ.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.