Ανείπωτος θρήνος για τον χαμό 25χρονου στα Μυριοκέφαλα απο μπαλωθιές

O άτυχος  25χρονος Γιώργος Γυπαράκης

Τραγωδία με έναν 25χρονο νεκρό, παίκτη του Α.Ο Ασή Γωνιά τον Γιώργο Γυπαράκη, εκτυλίχτηκε το απόγευμα, ανήμερα του Πάσχα στο χωριό Μυριοκέφαλα του Ρεθύμνου.

O νεαρός έπεσε νεκρός από σφαίρα την ώρα που βρίσκονταν σε γλέντι ενώ ενα ακόμη άτομο 23 ετών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύμα στο μάτι.

Ο νεαρός ήταν παίκτης του Α.Ο Ασή Γωνιάς και μόλις τα κακά μαντάτα κυκλοφόρησαν, η ομάδα ανήρτησε στο Facebook, ένα σπαρακτικό μήνυμα.

Oι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών κάνουν λόγο για ένα τραγικό λάθος, καθώς φαίνεται πως το όπλο που “βγήκε” για να χρησιμοποιηθεί για μπαλωθιές έπαθε εμπλοκή.

Η προανάκριση ωστόσο των αστυνομικών της Ασφάλειας είναι σε εξέλιξη.

Ο δράστης, από το όπλο του οποίου έφυγε η μοιραία σφαίρα, είναι γνωστός στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρατείται ένα άτομο από την αστυνομία, το οποίο φέρεται να βρισκόταν στον τόπο του περιστατικού

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ΙΧ αυτοκίνητο μέχρι τη διασταύρωση της Επισκοπής και από εκεί παρελήφθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Για τον 25χρονο ήταν ήδη αργά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος δεν κινδυνεύει.

Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός και άντρες της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να εξακριβώσουν τι έχει συμβεί.

Ανείπωτος θρήνος για τον χαμό 25χρονου στα Μυριοκέφαλα απο μπαλωθιές

Στις 3 μετά το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, συναθλητές αλλά και σύσσωμη η κοινωνία απο τα Μυριοκέφαλα και την Ασή Γωνιά, λένε το ύστατο χαίρε στον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη, η κηδεία του οποίου θα γίνει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού και στο κοιμητήριο της Αση Γωνιάς.

Στο μεταξύ οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σωθεί το δεξί μάτι του 23χρονου, που τραυματίστηκε απο τις μπαλωθιές. Μετά την εγχείριση και την απομάκρυνση θραυσμάτων, η κατάσταση για τον οφθαλμό του, συνεχίζει να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, η αναστάσιμη χαρά μετετράπη σε ανείπωτο θρήνο στα Μυριοκέφαλα του Ρεθύμνου, όταν ένα γλέντι βάφτηκε στο αίμα από τις μπαλωθιές.

Ο απολογισμός τραγικός. Ένας νέος άνθρωπος μόλις 25 χρονών νεκρός, ένας 23χρονος τραυματίας και ένας 40χρονος στα κρατητήρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην διάρκεια πασχαλιάτικου γλεντιού με συγγενείς και φίλους, ο 40χρονος έβγαλε πιστόλι και άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές.

Κάποια στιγμή απο τους πυροβολισμούς χτυπήθηκε θανάσιμα ο 25χρονος Γιώργος Γυπαράκης, ενώ ένας ακόμη 23χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο .

Τα γέλια και η χαρά έσβησαν και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο μέχρι τη διασταύρωση της Επισκοπής και από εκεί παρελήφθησαν απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο μεν 25χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο 23χρονος με σοβαρό τραύμα στον δεξί οφθαλμό διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ.

Λϊγες ώρες μετά συνελήφθη ο 40χρονος που έρριχνε τις μπαλωθιές και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ – όπως ανακοινώθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ. – κατά την αστυνομική έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου της εκδήλωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι, πενήντα (50) φυσίγγια και δεκαπέντε (15) κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Όμως τα Μυριοκέφαλα βυθίστηκαν στο πένθος, ενώ πενθεί και η Ασή Γωνιά,αλλά και το Κρητικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Γιώργος Γυπαράκης, ήταν ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας και αγαπημένος όλων.

flashnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.