Τι λέει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο για την περιβόητη λίστα της του σεξ

lifestyleΠριν από περίπου ένα μήνα, το περιοδικό In Touch έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα της Λίντσεϊ Λόχαν, στην οποία απαριθμούνται διάσημοι με τους οποίους έχει συνευρεθεί ερωτικά.

Ανάμεσα στα 36 διάσημα ονόματα περιλαμβάνονται οι Ανταμ Λεβίν, Ζακ Εφρον, Τζάστιν Τιμπερλέικ και Γιοακίμ Φοίνιξ. Αλλα ονόματα είναι ο Κόλιν Φάρελ, ο Εβαν Πέτερς, ο Βίλμερ Βαλντεράμα, ο Τζέιμι Ντόμαν.

Πολλά ονόματα είχαν σβηστεί με μαρκαδόρο, μιας και θα υπήρχαν νομικές συνέπειες μετά την δημοσίευση τους. Πρόκειται για celebrities παντρεμένους, με οικογένειες και παιδιά, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό.

Τώρα, η νεαρή ηθοποιός, παραδέχτηκε την ύπαρξη της επίμαχης λίστας, ανέφερε όμως ότι την συνέταξε για καλό σκοπό.

Μιλώντας την Πέμπτη στην εκπομπή Watch What Happens Liveτου Andy Cohen, δήλωσε ότι η λίστα ήταν το πέμπτο βήμα στη διαδικασία απεξάρτησης της στην ομάδα των Ανώνυμων Αλκοολικών στην οποία συμμετείχε για καιρό.

“Ήταν προσωπικό αρχείο και δεν ξέρω ποιος το υπέκλεψε. Είναι πολύ ντροπιαστικό όλο αυτό για μένα”, είπε η νεαρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάσημη Λόχαν, παρουσίασε δική της εκπομπή στο τηλεοπτικό δίκτυο OWN, με εύγλωττο τίτλο “Lindsay”, για την οποία πληρώθηκε 100.000 δολάρια.

usatoday

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.