ΠΟΡΝΕΙΑΈμεινε με την… όρεξη ένας 41χρονος που ονειρευόταν στιγμές απόλαυσης και… χαμηλού κόστους με μια 35χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία. Πριν πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του, δέχθηκε επίθεση από τον ομοεθνή μαστροπό της που τον απείλησε με μαχαίρι και τον λήστεψε.

Ο 28χρονος Βούλγαρος είχε πλησιάσει το θύμα στην Ανδραβίδα και του είχε προτείνει να έχει ερωτική συνεύρεση με τη συμπατριώτισσά του πληρώνοντας μόλις 15 ευρώ. Ο 41χρονος δέχθηκε, του έδωσε τα χρήματα και η γυναίκα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε ερημικό σημείο για τα «περαιτέρω».

Εκεί, όμως, εμφανίστηκε ξαφνικά ο μαστροπός που με την απειλή σουγιά κατάφερε να πάρει από το αυτοκίνητο 650 ευρώ. Ο 41χρονος συνεπλάκη μαζί του και αντάλλαξαν αρκετές γροθιές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά. Ωστόσο, το ζευγάρι των Βουλγάρων κατάφερε να διαφύγει με τα κλεμμένα χρήματα, για να πέσει λίγο αργότερα στα χέρια ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησαν και τους δυο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με κατηγορίες κατά περίπτωση για ληστεία, οπλοκατοχή, απειλή, μαστροπεία και παράβαση του νόμο περί εκδιδομένων προσώπων.

Μανώλης Βάιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.