Δείτε το trailer

tainiaΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ  ΣΕ 3D!!!!!

Δράσης ΗΠΑ, 2014, (ΕΓΧΡ.) , 128′
Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζο Ρούσο Πρωταγωνιστούν: Σκάρλετ Τζόχανσον, Κόμπι Σμόλντερς, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κρις Έβανς, Έμιλι Βανκάμπ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Χέιλει Άτγουελ, Άντονι Μακί, Σεμπάστιαν Σταν, Ντομινίκ Κούπερ, Φρανκ Γκρίλο , Τόμπι Τζόουνς, Άλαν Ντέιλ, Τζένι Αγκουτέρ

Μετά τα γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή του (βλ. Οι Εκδικητές), ο Στιβ Ρότζερς (Κρις Έβανς) παλεύει ακόμα να προσαρμοστεί στο σήμερα. Οι συνθήκες τον υποχρεώνουν να συνασπιστεί με τη Natasha Romanoff (Σκάρλετ Τζοχάνσον), γνωστή ως Black Widow, για να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο, αλλά συγκαλυμμένο εχθρό στην Ουάσινγκτον. Στη συνέχεια οι δυο τους θα ζητήσουν τη βοήθεια του Falcon (Άντονι Μακί), αφού ο Στρατιώτης του Χειμώνα, ένας ψυχρός δολοφόνος, έχει βαλθεί να τους εξοντώσει.

Ο Captain America, ένα κόμικ που πρωτοδημοσιεύτηκε το 1941 και διακατέχεται από αγνό ιδεαλισμό και πατριωτική αυτοθυσία, όταν η έννοια του πατριώτη σήμαινε την ηρωική αντίσταση κατά του ναζισμού, είναι μια ευχάριστη ρετρό νότα στο φανταστικό σύμπαν της Marvel, ένας μαχητής πρόθυμος να συνεχίσει σε καινούργιες προκλήσεις αφότου ξύπνησε από τον μακρύ του λήθαργο, αλλά και να προσαρμοστεί στην τεχνολογικά προηγμένη πραγματικότητα, πάντοτε με τη βοήθεια της ασπίδας-μπούμερανγκ και της υπερφυσικής δύναμης του.
www.lifo.gr

Δείτε το trailer:

Μέρες και ώρες προβολής:
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ 2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 19:00 21:30
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ 3D!!!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24620 85939 και 6987312515

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.