Με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών τον Ιωάννη Γιάτσιο

 

Αγαπητές Γρεβενιώτισσες και Γρεβενιώτες

Με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που ανέλαβα αποδέχτηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δακή, με τον Γιάννη Γιάτσιο.  Γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις ελλείψεις του τόπου μας, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, σας διαβεβαιώνω, ότι θα προσπαθήσω αν όχι να εξαλείψω πλήρως, να απαλύνω τα προβλήματα του κάθε Γρεβενιώτη.

Ο αγώνας του αγρότη, του εργάτη, του εκπαιδευτικού, του επιχειρηματία, του εμπόρου, ο αγώνας όλων σας, είναι και δικός μου, γι’ αυτό θα φροντίσω να έχει το αντίκρισμα που δικαιούται.

Τα Γρεβενά, με τα πάνω από 100 χωριά του και τη Δεσκάτη, είναι ένας τόπος με ιδιαιτερότητες. Τόσο η Αθήνα όσο και οι Βρυξέλες πρέπει να κατανοήσουν ότι ένας τέτοιος τόπος έχει και ιδιαίτερες ανάγκες.

Τα χωριά μας αδειάζουν, οι νέοι μας φεύγουν, τα έσοδα μειώνονται. Αρδευτικό, ιαματικά νερά, μουσεία, εκκλησιαστικός, εναλλακτικός και χειμερινός τουρισμός μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε ευκαιρίες …

Θέλουμε να ζήσουμε στα Γρεβενά αξιοπρεπώς.

Με την ψήφο σας μου δίνετε τη δυνατότητα να διεκδικήσω με όλη μου τη δύναμη, τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτω να πάρουμε στα Γρεβενά το κομμάτι που δικαιούμαστε,

γιατί και τα Γρεβενά είναι Ευρώπη,

γιατί δικαιούμαστε περισσότερα…

Η δική σου δυνατή φωνή
στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

 
Πάντα στη διάθεσή σου

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Ελευθέριος Καραϊορδανίδης
Δάσκαλος με μετεκπαίδευση στην Γενική Αγωγή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Κινητό : 693 777 666 3

Email : leftkaraiordan@gmail.com

Facebook : Λευτερης Καραϊορδανιδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.