Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μετά την Δανή η Ελληνίδα: Ο Ομπάμα δεν αντιστάθηκε στην Κεφαλογιάννη και έβγαλε selfie (εικόνες)

6 Απριλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑΣάλος είχε προκληθεί στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα για το φλερτ Ομπάμα και Δανής πρωθυπουργού. Απ’ ότι φαίνεται ο πλανητάρχης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο και έτσι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και στην Όλγα Κεφαλογιάννη.

Διοργανώθηκε την Παρασκευή στον Λευκό Οίκο η ετήσια εκδήλωση για να τιμηθεί η 25η Μαρτίου 1821 και ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβηκε στο βήμα και είπε ότι «για μια μέρα είμαστε όλοι Έλληνες» ενώ τόνισε ότι «η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται δίπλα-δίπλα ως εταίροι και σύμμαχοι».

Τον λόγο πήρε και ο Τζο Μπάιντεν που αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και την πολιτιστική κληρονομιά της Αρχαίας Ελλάδας.

Όλοι οι καλεσμένοι στη συνέχεια πήραν μέρος στην δεξίωση και γεύτηκαν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, όπως ντολμαδάκια, σκορδαλιά και φέτα. Όλοι φάνηκαν ενθουσιασμένοι μετά το πέρας της εκδήλωσης στην οποία εκπροσωπήθηκε και η χώρα μας από την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο όπως επίσης και τον πρεσβευτή της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον, Χρήστο Παναγόπουλο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης στην προεδρική κατοικία, οι δύο Έλληνες υπουργοί συζήτησαν με τον Ομπάμα, αλλά ο «ατακτούλης» Αμερικανός πρόεδρος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην μεσογειακή ομορφιά και αγκάλιασε την Όλγα Κεφαλογιάννη για να βγάλει μία σέλφι φωτογραφία.

koolnews

This entry was posted on Κυριακή, 6 Απριλίου, 2014 at 10:55 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply