Η ομαδική εκτέλεση προγραμματίστηκε για την Τρίτη

koreaTην εκτέλεση 200 υψηλόβαθμων αξιωματούχων τη;ς κυβέρνησης φαίνεται πως αοποφάσισε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Το… λάθος των «θανατοποινιτών» ήταν ότι… μπορεί να ήταν υποστηρικτές του θείου του Ουν που είχε εκτελεστεί ως προδότης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τσοσούν Ίλμπο που επικαλείται πηγή μέσα από την κυβέρνηση της Πιονγιάνγκ περίπου 1000 ακόμη άτομα, συγγενείς των αξιωματούχων θα σταλούν στα φρικιαστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης της χώρας όπου άνθρωποι πεθαίνουν από την πολλή δουλειά, γυναίκες βιάζονται και παιδιά λιμοκτονούν.

Για καθαρά τυπικούς λόγους όσοι θα εκτελεστούν θα περάσουν από… δίκη- παρωδία, καθώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει ήδη λάβει την απόφασή του και την έχει ανακοινώσει, δίνοντας συνέχεια στην δικαιοσύνη αίματος που πρεσβεύει.

Τις εκτελέσεις θα παρακολουθήσουν υψηλόβαθμα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος, καθώς και στρατιωτικοί, ώστε να συνειδητοποιήσουν όλοι τι μπορούν να πάθουν αν δεν δείχνουν πλήρη αφοσίωση στον Ουν, ο οποίος βρίσκεται στο τρίτο έτος διακυβέρνησής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.